Új hozzászólás Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Na ezt én is nagyon tudnám támogatni.
A legtöbb nemzetközi portál és amúgy a PROHARDER is beveszi a Half Life 2-t a tesztjátékok sorába. De mondjuk egyszer megnézném a Counter Strike Source-t is hogy miként viselkedik a ''laborban''.Elvégre is azért elég sokan játszák... akárki akármit mond
-
rogers
aktív tag
Nekem is tetszett a cikk, köszi.
Egy dolgot hiányolok belőle amit pont itt a PROHARDVERen láttam előszőr, azóta már más szakportálokon is terjed persze (vagy onnan terjedt ide). Szóval a limitlázban mindenki átlag FPSeket elemez aztán hol van a MINIMUM FPS?
Abba nem szól bele valamilyen módon a CPU-VGA kombináció?
Avagy teljesen korelál az átlagFPS-hez?
Én csak abból indulok, hogy még a legdurvább X1900XTX is alul tudja múlni magát játékélményben, amikor az átlagos FPS ugyan 60 és 100 között van, de amikor kicsit mozgalmasabb rész jön a játékban bemászik harminc alá.
Gyengébb kártyákkal esetleg ez még számottevőbb...?
Szóval miért is maradt ki ez a szál? Szerintem fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest