- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Nem egészen erre gondoltam, egyébkén 5milliószor elmondtam már, hogy ne túlozz (6000 fps).
Szóval én arra gondoltam, hogy ha valaki megtahatné, hogy mindent bekapcsolva a vidkártyáján elér 30-40 fps-t, de ha kikapcsolja mondjuk az élsimitást és ugy már 70-80 fps, akkor nagyon valószinű, hogy nem a 30-40-et fogja választani. Ha játszottál már 30 fps-el mondjuk egy NFS-t meg utána 80-al ugyanazt, akkor tudod miről beszélek. Szóval félreértelmezted én nem azt mondtam hogy egy 7900GT-vel 640x480-ban kell tolni.
Természetesen bennem van az is hogy szenvedélyes source user vagyok, igy mondhatjuk azt is, hogy az fps-ből élek, helyesbitve, ha van fps, akkor tovább élek.Bár abban nincs ilyen gagyiság, mint a q3-ban, de alapvetően minden LAN alapú játékra igaz, ha nem szab határt a neted sebessége (mondjuk lanparty) akkor a következő bosszantó dolog a kevés fps. És hiába tolod te 30 fpssel gyönyörű grafikkal, egy 100-140 fps-el rendelkező ember ugy szarra gyilkol, hogy aztán nézegetheted a hulládon a 4x élsimitást órákig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Revolut
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest