- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ballington #150 üzenetére
Inkább legyen 15-20 fps de szép, mint 100 fps de ronda.
-
Nem értem, hogy miért gondolja mindenki, hogy a videokártyák következő generációja - csak azért mert dx10-es - jelentősen gyorsabb lesz a mostaninál?
Az ellenpélda pont az Nvidia FX 5x00 sorozata, ahol eléggé harmatos lett a teljesítmény, holott azok voltak az első dx9-es, nvidia kártyák.
Szerintem örülhetünk majd, ha a dx9-es játékok egy kicsit gyorsabbak lesznek majd a dx10-es karikon. -
Létezik még a vegyeslimitált beállítás, mely egy olyan speciális eset, amikor akár a CPU, akár a VGA gyorsabbra cserélésével további gyorsulást tudunk elérni. Ez általában akkor következik be, amikor a videokártyánk maximális teljesítményét még nem használjuk ki egy adott játékban. Ilyen esetek akkor fordulnak elő, amikor a felhasználó nincs tisztában videokártyájának teljesítőképességével, és emiatt egyszerűen bekapcsolatlanul hagy olyan effekteket, amelyek a játék grafikáját szebbé teszik (shaderek, árnyékok, élsimítás, szűrések stb.) és kellőképpen leterhelik a VGA-t. Ezekben az esetekben a videokártya teljesítménye nincs teljesen kiaknázva, tranzisztorok milliói feleslegesen melegítik környezetünket...
Ez elég komoly hiba a cikkben szerintem. Mitől lenne ilyen esetben VGA limites a játék, ha ki sem használjuk teljesen a VGA-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest