- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
benjipd
csendes tag
ember a vízben!
ember a vízben!
ez a teló most a ew-nél 9990magyar zseton 1gb-s karival, headsettel (jack kompatibilis), adatkábel, 500ft-os voda kártya.
ennyiért megéri, nem??? -
SQX_Barto
addikt
en tulajdonosa vagyok egy ilyen csodanak
Igaz UK-ben, de telo, telo..
Behalt a 6230i-m, es kellett egy olcso telefon.
Itt 30£ert vesztegeti a T Mobile 5 £os feltoltessel karoltve.
A kijelzo szornyu.Zenet majd este teszek ra, akkor meghallom az milyen
USB kabel 125 M memoria (blokk szerint...) fules igy nem volt olyan gaz...
30£ az kerekitve 12000 Ft...
Egyebkent ez egy atmeneti megoldas ez a telo... Nokiam meg el, csak WC-be eses utan nem az igazi mar
Sony Ericsson Z710i -t neztem ki magamnak, sose volt meg szetnyithatos telom
[Szerkesztve] -
duncan21
csendes tag
hát én teló ügyben eléggé egyszerűen gondolkodom, szal pl utálom a winges telókat, nem is tetszett a z530, ilyet hogy gprs infra soha nem is használtam. telefonalok meg smst írok aztán szevasz. szerintem jobban néz ki, és van benne egy elég korrekt minőségű ( mert tényleg az, öcsém w710ivel tolja, és nem sokkal rosszabb, peddig a hangminőség témában nagyon nem vagyok laikusnak mondható, igazából a munkám elég szorosan kapcsolódik hozzá ), bár kicsit halk mp3 player. szóval nekem ez tökéletes, és tényleg vicc áron dobálják.
[Szerkesztve] -
duncan21
csendes tag
no tegnap lecseréltem a SE z530i-met erre. Elég hamar beleszerettem a telóba, tényleg azt kaptam amit vártam. Könnyű, szép külső, telefonál, smstír, egyszerű kezelhetőség, mp3lejátszó azt szeva'
Az mSD hibáról csak annyit, hogy szarul vannak leformatálva a hozzá adott ( egyébként sandisk 256 megás) kártyák ( nem csak MO-n, külföldi fórumokon is olvastam a hibáról ) ezért újra le kell formázni kártyaolvasóval , vagy egy formázásra képes telóval FAT rendszerbe, és kell csinálni egy ''mp3'' nevű mappát amibe a zenéket lehet tolni.
a legtöbben abba a hibába estek, hogy leformatálták, de a zenéket csak úgy rászórták a kártyára, és úgy nem olvassa be a telefon, csak ha az mp3 mappába vannak a számok.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
A múltkor láttam egy egész szekrény Alcatel telefont. Kicsit turkáltam közöttük, akkor akadt először a kezembe az E801, de nem éreztem rá nagy kedvet, hogy teszteljük, hiszen egyáltalán nem volt biztos, hogy itthon valaha is megjelenik.
...
Az E801 viszont biztos, hogy kapható lesz, hiszen a gyártó hazai képviseletétől érkezett. -
macilaci78
nagyúr
Buta.
Nem a telefon, hanem a gyártó, hogy tényleg semmibe sem kerülő funkciókat még csak arra sem méltat, hogy egyszerűen átemel más telefonokból...
Amúgy meg a kölköknek jó lesz dologról... 12 éves srác fülén N90-es Nokia csüng, én meg dolgozó ember létemre örüljek a 3510i-nek. Mondjuk, igaz, hogy ezt sem használom ki maradéktalanul, de minek egy 100k-s mobiltelcsi egy általános iskolásnak? -
Plebi
senior tag
A v360 sokkal jobban megéri, alcatel s853 elött az volt és ennél sokkal jobb telefon. Nem zenemobil, de egy nagyobb memóriakarival lazán használható annak.
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
A teszt nagyon elszomorított, mert nem ilyennek tűnt az a teló. Kinézetere nem rossz, de hogy ennyiért még az 565, 715, 735 szintjét sem éri el tudásban az azért ciki. Nem sokat kellett volna erölködniük, hogy ezekkel összeházasítsák.
Azzal viszont nem értek egyet, szerintem sok más tulajdonossal együtt, hogy az ezelötti s853 az rossz lett volna. Az egész telefon rendben van. Vannak hibái de elfogadható azokkal együtt is. -
Bodz
nagyúr
16000? Ez?
Szerintem 20-ért a Moto V360 jobban megéri. Persze van akinél fontos lehet ez a 4000 különbség is.
-
AS
félisten
16 ezerét lesz a vodáál igen is megdogja érni, mert legolcsobb zene telo.
-
atuci
őstag
Kár, hogy csak kívülről szép
Ránézésre tetszik, de a teszt elolvasása után bennem is aa fent említett hiányosságok merültek fel. Kár érte, volt nekem is 2 Alcatelem, jó kis telcsik voltak.
-
Tényleg kár, hogy néhány apró, de szinte semmibe sem kerülő dolgot kihagytak a telefonból. Ugyanakkor a 10 évesek kategóriájában tényleg nyerő lesz a telefon, akármennyire is szidjátok.
ja, a cikk 5. oldala nem akar letöltődni. -
opr
nagyúr
És mennyit fizet az alcatel azért h valaki ilyet használjon?
-
Bodoo
tag
már nem azért de a TCL vásárolta fel az Alcatelt, nem pedig a TLC... már a sokadik tesztben olvasom hogy TLC.....
-
Jégkokó
veterán
Elég rossz még a gombok elhelyezkedése is, mert semmi nem választja el a navigációs gombokat a többitől, és sztem igy könnyen félre lehet nyomni őket.
-
Mittudomain
csendes tag
Ez kaki
-
yoogie
aktív tag
Gáz az egész úgy ahog van.
-
Titta gáz, h. nincs benne belső memória...
Egy kevés (pár mega) nem ártott volna.
Viszont végre egy pofás kinézetű Alcatel.
A kijelző meg a szegényes paraméterlista meg... -
AMD Power
titán
Külseje tetszik ,bár én olyan Mobil Telefon gyártót nem ismerek ,hogy Alacatel!
-
orbano
félisten
tényleg kár egy rahedli olyan apróságért, amik nem sok pénzbe kerültek volna, de elviselhetőbbé vált volna tőlük a telefon. Így szerintem csak a nagyon elkeseredettek fognak ilyet venni... vagy akik nem olvasták a cikket
Ar árára nagyon kíváncsi vagyok!!!! -
Ricardo
titán
Ez szerintem kevés. Egyetlen pozitívum a bővíthetőség.
-
Jégkokó
veterán
Hát nem valami szépre sikeredett, de már az elöző zenemobilos próbálkozásuk se volt olyan nagyon jó.Mert annak is csapnivaló volt a kijelzőj, 128X128 pixel, hol élnek ezek?Manapság még a nagyi telefonnak is nagyobb kijelzője van
-
blueMerle
veterán
Szerintem 10-15 éves fiataloknak nagyon jó kis tella. Nem költenek MMS-re, WAP-ra ellenben van náluk egy mp3 lejátszó, valamint egy mobil is egyben
Ha kedvezö ára lesz, biztos sikeres lesz a fiatalok körében -
AS
félisten
Ez igen érdekes telo. végüli egy full also kategoria, de mikroSD vel bövithető..
Legolcsobb zenetelo. -
István70
tag
Sőt naptár sincs benne, és a kijlező is kicsi! Tuti Vodás lesz.
-
Bodz
nagyúr
Nincs belső memória? Nem lehet mp3 a csengőhang?
Legalább a külseje szép. Mennyiért vesztegeti majd a Voda? Valamiért úgy érzem, hogy ők fogják árulni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest