- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
duncan21
csendes tag
hát én teló ügyben eléggé egyszerűen gondolkodom, szal pl utálom a winges telókat, nem is tetszett a z530, ilyet hogy gprs infra soha nem is használtam. telefonalok meg smst írok aztán szevasz. szerintem jobban néz ki, és van benne egy elég korrekt minőségű ( mert tényleg az, öcsém w710ivel tolja, és nem sokkal rosszabb, peddig a hangminőség témában nagyon nem vagyok laikusnak mondható, igazából a munkám elég szorosan kapcsolódik hozzá ), bár kicsit halk mp3 player. szóval nekem ez tökéletes, és tényleg vicc áron dobálják.
[Szerkesztve] -
Plebi
senior tag
Sziasztok!
A teszt nagyon elszomorított, mert nem ilyennek tűnt az a teló. Kinézetere nem rossz, de hogy ennyiért még az 565, 715, 735 szintjét sem éri el tudásban az azért ciki. Nem sokat kellett volna erölködniük, hogy ezekkel összeházasítsák.
Azzal viszont nem értek egyet, szerintem sok más tulajdonossal együtt, hogy az ezelötti s853 az rossz lett volna. Az egész telefon rendben van. Vannak hibái de elfogadható azokkal együtt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Társasjáték topic
- Gmail
- RAM topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest