- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
#51736960 #11 üzenetére
Az ingyenesség nehezen lenne oda (bár nem vagyok annyira otthon a GPL-ben de nem könnyű kivonni alóla valamit ha jól tom.)
Itt valami tévedés lesz. A Linux, az a kernel...abból csak 1 féle van. Hogy ki milyen grafikus felületet, hozzáadott programot stb tesz mellé az meg változik. Ezért van több distrib.
Amúgy ott vmi bubi lesz ha 1 böngésző ilyen hatással volt a rendszerre. De az abubi nem hinném h a linuxban lenne.
MOD: Stephano_: nézz utána annak hogy Linspire
[Szerkesztve] -
Nedudgi
aktív tag
Örülök ennek a kezdeményezésnek, bár nem lesz egyszerű feladat. A környezetemben élő emberek vagy informatikusok
is visszariadnak a Linux használatától, vagy csak egszerűen a ''szar'' jelzővel illetik...megmagyarázni igazából nem tudják, azt hallom vissza, hogy ez vagy az nem megy fel vagy nem működik rendesen/nincs. Ez a legtöbb esetben nem a Linux hibájából ered Lásd shockwave. De ez meg benne van a cikkben, és remélem sok hasonló félreértést tisztáz majd a cikksorozat.
Ami azt illeti, én mióta áttértem, eddig még mindenre találtam alternatívát (bár nagyrészt ingyenes szoftvereket használtam windows alatt is)
Hajrá...
Moonman: Nem kéne de csinálják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest