Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
Az én olvasatomban a cikk arról szól, hogy van egy (amerikában egyébként elég neves) gyártó, akinek a termékeit kipróbáltátok és ugyan érdekes de messze nem azt tudja mint ami a papírokban van. Lásd stol #10 hozzászólása.
A fórum általában arról szól, hogy megvitatják az emberek a véleményeiket, tehát elmondtam az én véleményemet egy olyan termékről amit nap mint nap használok egy olyan termékkel szemben amit Ti a cikkben megemlítettetek.
A ''szereztem egy UPS-t de ki kellene cserélnem benne az akkut, jó bele a Zsiguliból kibarkácsolt?'' hozzászólás mennyire témábavágó?
(bocs lapa, nem ellened irányult a dolog..)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az amerikai Tripp Lite-ról eddig vajmi keveset hallhattunk hazánkban, pedig a cég komoly tapasztalattal rendelkezik a szünetmentes tápegységek gyártásában.
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- Cooler master haf 700 evo
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- ELADÓ 120mm-es hűtőventilátorok ARCTIC, be quiet!
- Asus ROG STRIX GÉPHÁZ
- Új bontatlan felsőkategóriás full range (100-240V) Seasonic G12 GM-650 650W Gold félmoduláris
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- uj Satogep Mesh tempered glass ATX haz + 3x 120mm rgb fans
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest