Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Netfone
- Új mobilszériát indít a Honor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
Ezért nem írtam meg hogy pontosan hol lehet ennyiért megvenni...
Ja és bocsánat, de csak most vettem észre, hogy ha ilyen homályosabb színű a hozzászólás akkor az off topic, én meg láthatóbban írtam, szóval ezért utólag mégegyszer bocsánat.
Egyébként ettől még fenntartom a véleményem... -
didyman
őstag
Semennyiben, kedves fórumtárs. Csak éppen ebbe volt kedvem belekötni.
A fórum viszont témakörökre és témákra van bontva, az áttekinthetőség kedvéért. Ezzel együtt a témába nem vágó hozzászólást a megfelelő módon is jelöljük.
Amit pedig leírtál, nem kifejezetten véleménynek tűnt, hanem sokkal inkább termékismertetésnek, ami az olvasatomban reklámnak minősül. -
Balage76
senior tag
Az én olvasatomban a cikk arról szól, hogy van egy (amerikában egyébként elég neves) gyártó, akinek a termékeit kipróbáltátok és ugyan érdekes de messze nem azt tudja mint ami a papírokban van. Lásd stol #10 hozzászólása.
A fórum általában arról szól, hogy megvitatják az emberek a véleményeiket, tehát elmondtam az én véleményemet egy olyan termékről amit nap mint nap használok egy olyan termékkel szemben amit Ti a cikkben megemlítettetek.
A ''szereztem egy UPS-t de ki kellene cserélnem benne az akkut, jó bele a Zsiguliból kibarkácsolt?'' hozzászólás mennyire témábavágó?
(bocs lapa, nem ellened irányult a dolog..) -
Balage76
senior tag
Hmm...
APC TravelPower [link] nagykerben 8800 + Áfa, tehát kiskerben kb 12 000 Ft bruttó.
A 150W bőven elég arra, hogy az autóban, nyaraláskor használhasd a notebookod + tölthesd a lemerült fényképezőgép/videokamera aksikat... Aktív hűtéssel, tenyérnyi méretben, 2cm magassággal. A kesztyűtartóban tökéletesen működik.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
ööö nekem pont ma lett ingyér egy apc 1000 szünetmentesem, amiben elhullottak az aksik. haloványan emlékszem vmi ''csináld magad ups'' totyikra, de nem tudom ott volt-e olyanról szó, hogy erre köthetek-e valamilyen olcsó autó aksit... van egy gyári szünetmentesem, szóval nem kritikus. hálás lennék ha valaki el- vagy útbaigazítana. köszi
-
didyman
őstag
-
Krix
őstag
...így a tápkábelt nem közvetlenül az UPS-be, hanem ebbe a toldókábelbe kell bedugnia a felhasználónak. Érdekes módszer, bár praktikus hasznát nemigen látjuk.
Praktikus haszna, hogy ezt így sokhelyen el tudják adni, csak az ottani konektorhoz való zsinórt csomagolják hozzá és kész. -
MLaca
őstag
mindenkinek köszönöm a tippeket!
-
L3zl13
nagyúr
Nem konkrétan apfc-s tápokhoz tervezik szerintem, de minden UPS, ami valódi szinuszos jelet állít elő használható apfc-s tápokkal is.
Mivel az ilyen jelet előállító elektronika némileg drágább, ezért ez az olcsóbb UPS-ekből rendszerint kimarad, de a drágább (pl online topológiájú) eszközökben benne van.
Az APC SMART UPS-ek képesek szinuszos jel leadására, ezért is használom otthon egy ilyennel a jó kis aPFC-s chieftec tápomat.
Más gyártók komolyabb UPS-ei is képesek valószinűleg színuszos jel előállítására, de az APC SMART-okról tudom csak biztosan, hogy ilyenek. -
Peet
senior tag
Bocs a kérdésemért, biztos Én vagyok a luzer, de miért ilyen 230V-os csati felület van a UPS -eken?
Miért nem egyszerűbb a fali konektorokhoz hasonló felületet rárakni, és akkor a gépemet simán csak be kellene dugni a szünetmentesbe, így viszont ha ilyet szeretnék akkor vehetek új kábeleket a gépemhez, monitorhoz..stb stb.
Tudom, hogy van ilyen is:
....de hogy a cikkben szereplő változatok kiknek jók és miért, nem tom.
[Szerkesztve] -
stol
addikt
Továbbá, ne tudjuk, mekkora akkumulátor van a tápokban....
Ennyi pénzért 600VA/300W-os 2*7Ah-ás akkus APC-SMART-ot kapunk az SOS-UPS-nél, szintén garral, és azok bizonyára megbízhatóbbak -
MLaca
őstag
és aktív pfc-s táppal ellátott szgéppel hogyan lehet használni ezeket? az apc ups-e ugyanis rühelli az aktív pfc-s tápomat és pár másodperc után lekapcsolja a gépet.
-
Male
nagyúr
Az utolsó bigyóról nem sokat írtatok.... mondjuk sokminden nincs is rajta, amit tesztelni lehet, ez igaz
Gondolom az IBM nem ilyen kis szünetmentesekre szerződött velük....
Az UPS-ekhez földelt konnektor kell indenképpen? (hallotam valami ilyesmit, kérdés, hogy igaz e)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az amerikai Tripp Lite-ról eddig vajmi keveset hallhattunk hazánkban, pedig a cég komoly tapasztalattal rendelkezik a szünetmentes tápegységek gyártásában.
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest