- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rudi
nagyúr
Szerintem az, hogy amikor nem 1600x1200-ban hanem alatta dolgozik, akkor mi alapján dönti el, hogy az adott pixelek milyen színűek legyenek. Báj dö véj, tudja valaki, hogy ilyenkor milyen algoritmus-szerűséget használnak a TFT-k (mármint amikor nem natívban dolgoznak)? Gondolom nem bicubic resamplingot mint mondjuk a fényképbót.
-
rudi
nagyúr
-
rudi
nagyúr
Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy amikor valakit 1280x1024-en látok képszerkeszteni, 3D tervezni, vagy éppenséggel kódolni, vagy bármi komolyabb sokablakosat csinálni, akkor röhöghetnékem van innen az 1600x1200-as, 50 centi képátlós AOC LM2028 mellől
persze korábban és is ''kicsiben'' szívtam
Tág határokban stabil a színe (nem úgy mint a gémer TN-eseknek), kistévének is jó, játékban meg tényleg van utánhúzása, de nehogymá ennyi pénzért mindent tudjon! Amúgy NFS:MW-ben (egyike a kevés játéknak, amivel játszom) pl. kemény FPS-ekkel kell fizetni azért a blurért, amit ez a TFT hardveresen tud, és jópár óra Oblivion után sem éreztem zavarónak (sokkal nagyobb gáz, hogy a 6800GS is kevés hozzá 1024-ben, pedig annyira nem szép
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- SSD kibeszélő
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest