- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
Öcsém akar új telót.
P9 Lite vagy Lumia 650. Nem tudja melyik legyen, bár valószínű a Huawei mellett dönt.
Bementünk 1 boltba, az eladó nagyképűen szidta a WP-t, azt se tudta, hogy néz ki a rendszer... De lehet csak azért akarta ránksózni ott helyben, mert 30-al drágább legalább a P9 Lite.
Adatok alapján gyengébb a 650, de az OLED kijelző, a kicsit kisebb méret, meg hát a rendszer nekem jobban bejön.Amúgy a családban van egy 520, egy 550 és egy 925.
this is life - köszönöm a válaszod, hogy jön az AU az 550-re is.
-
tomboy0013
veterán
Így van, nem kell romolni meg optimalizálni se ahogy máshol se. Nem ártana kipróbálni egy korszerűbb eszközt is a kunkurenciától mielőtt ilyen közhelyekkel jössz. De még mindig jobb ha megvan ezeknek a lehetősége és nem minden felmerülő problémára HR-t kell nyomni amit az átlag szintén nem tudja mi(dolgoztam szolgáltatónál úgyhogy tudom miről beszélek)...
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest