Terjed az Anniversary Update a Windows 10-es mobilokon

Pár napja a Microsoft jelezte, hogy a PC-s vonalhoz képest ugyan kicsivel később, de megindult a Windows 10 éves, vagyis Anniversary Update frissítése mobilokra. Ez a legkomolyabb update a Windows 10 Mobile tavalyi startja óta, amivel egy időben a Lumia 650, a 950 és a 950 XL is bemutatkozott. A frissítések között érdemes megemlíteni az újragondolt, univerzális Skype appot, a zárképernyőn elérhető médiakezelő panelt vagy a kamera gyorsindító ikont (sok windowsos mobilnak nincs dedikált kameragombja).


A HP Elite X3 ujjlenyomat-olvasóval a hátlapon kerül a boltok polcaira [+]

Fejlődött a Cortana és biztonsági vonalon is előrelépések történtek. Új emojik is elérhetők, és a Windows 10 Mobile immáron natívan támogatja az ujjlenyomat-olvasókat, amit a HP Elite X3 ki is használ. Mint mindig, az esetleges bent ragadt bugok miatt az update a napokban folyamatosan, egyre több régióban és készülékre érhető el, nem árt tehát türelemmel várni a vezetékmentes formában befutó csomagra.

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Microsoft Lumia 650 - amikor egy ablak bezárul

    Elképzelhető, hogy tesztalanyunk a Lumia család utolsó tagja, ám emlékezetes készülék helyett a 650 még mindig a Windows 10 Mobile helyét keresi az okostelefonpiacon.

  • Microsoft Lumia 950 - kiment a ház az ablakon

    Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.

  • Microsoft Lumia 950 XL - ablakcsere a tizediken

    Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?

Hirdetés