- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Ste - igen, valószínű kap utána, azt hitte ott meg is vesszük, valamit mondtam és elhúztunk, nagyon rá volt állva.
match123 - nem először fordult elő ilyen, jópár éve vettem egy kis Canon fényképezőt, az eladó Panasonicot ajánlott. Ugyanott máskor meg egy ismerős Sony fényképezőt vett, mert azt mondta az eladó, hogy az összes profi azt használ...
this is life - igen, az 550 telenoros.
Nem tudom hogy alakul a Windows Phone jövője, öcsémet nem akarom rábeszélni Lumiára, mert lehet neki nem fog tetszeni. Én amúgy nagyon szeretem (asztali gépen és laptopokon is Win10 fut itthon, amiatt is jobb lenne a 650 szerintem), ha rendben lesz a rendszer a következő telóm is az lesz.
Oh és ez az Off-ban is Off, függetlenül veszi, mert a speckó telenoros előfizetéséhez szinte kártyás áron kaphatná meg, de Nano-SIM kell és bezárt az összes Telenor a környékünkön, 30km-re van a legközelebbi.
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Nem volt még okostelefonja, szerencse nem közösségi oldal függő mint a húgom...
Bár az egyik ok amiért a P9 Lite-ot választaná, hogy több az App, meg talán jobb a kamerája. -
hdtomi
senior tag
Öcsém akar új telót.
P9 Lite vagy Lumia 650. Nem tudja melyik legyen, bár valószínű a Huawei mellett dönt.
Bementünk 1 boltba, az eladó nagyképűen szidta a WP-t, azt se tudta, hogy néz ki a rendszer... De lehet csak azért akarta ránksózni ott helyben, mert 30-al drágább legalább a P9 Lite.
Adatok alapján gyengébb a 650, de az OLED kijelző, a kicsit kisebb méret, meg hát a rendszer nekem jobban bejön.Amúgy a családban van egy 520, egy 550 és egy 925.
this is life - köszönöm a válaszod, hogy jön az AU az 550-re is.
-
hdtomi
senior tag
550-re is jönni fog? A cikkben nem írták.
Az meg gáz, hogy a 8.1-en nem fogják támogatni a Skype-ot, csak ezért nem cserélem le a telefonom, de azért nézelődök...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honda topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest