- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben5001
tag
Nem kapcsolódik szorosan ide, de valószínűleg az olyan dolgok is eredményezik "a Windows" térvesztését, mint amilyet ma tapasztaltam (pc-n.)
Lefutott a Win10 Anniversary update.
Újraindítás, működik, ok. (Elsőre legalább is úgy tűnt).
Első bosszúság és anyázás (Kb 5 sec. után): az előző (eredeti) telepítésnél a registryben az EnableActiveProbe értékté 0-ra állítottam, hogy ne akarjon állandóan, minden belépésnél a "gomicrosoft" oldalra vinni. (Egyáltalán, b@...k meg, miért kezdjem én a munkámat azzal, hogy lezárom az állandóan, pofátlanul, kérés nélkül feljövő "microsoftos" weboldalt?!?!?!?) No mindegy, beállítottam, lett öröm boldogság, onnantól nem pofátlankodott fel minden belépésnél. OK.Ann.update telepítés után magától visszaállította ezt az értéket a telepítő!!! Namármost hogy képzeli azt bármilyen update, hogy az én saját egyéni beálltásaimat felülbírálja jelzés nélkül, és ezért megint túrhatom a netet, hogy mi a franc is volt a megoldás (Mert hogy az ember gyereke egy fél évvel azelőtti hasonló túrás eredményét nem jegyzi meg, ha csak akkor egyetlen egyszer volt szükség az eredményre. Mint látszik, hiba volt. Fel kellett volna írni a mennyezetre...)
Azt már csak nagyon halkan teszem hozzá, hogy a képernyő beállításaimat is felülbírálta. Miért is?!?! Milyen alapon?OK, beállítva, haladjunk.
Namármost jött a következő sokkhatás: Outlook 2013 céges belső hálózaton keresztül (proxy, firewall, stb.stb.) nem tud csatlakozni, crashel. Infó semmi, support nulla. Végül - 2 órás anyázás és dühöngés után - visszaállítottam az előző Win10 buildet. (Csoda, hogy egyáltalán meghagyta erre a lehetőséget az MS.) Így most minden működik rendben.Apropó: nekem valószínűleg még szerencsém is volt ezzel az Anniversary Update-tel, mert pár ismerősömnél használhatatlan lett a rendszer, be sem bootol, mert - állítólag - olyan változtatásokat eszközöl a reg-ben, ami "nem kompatibilis valamely más beállításokkal", viszont ezt nem ellenőrzi.
Bravó Microsoft!http://betanews.com/2016/08/08/big-problems-windows-10-anniversary-update/
http://www.telegraph.co.uk/technology/2016/08/25/windows-10-anniversary-update-keeps-breaking-pcs/
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2466959/windows-10-anniversary-update-causing-crashing-system-freezes-general-unpleasantness-say-usersNamármost amit ezek után üzennék a "felelősöknek", azon még harcedzett idegenlégiósok is elpirulnának...
-
Igazad van az ms valamiert funkciokat hagy ki olyanokat ami folott o rendelkezik , a here mas teszta mert az app keszitoi mondtak nemet a w10-re , igaz az ms tekepek ettol meg a here/navteq terkepeit hasznalja, a gyari navi app meg potolja a here hianyat . De ettol fuggetlenul erhetetlen hogy miert kukaznak egy csomo lumia,ms appot, funkciot... de hatha lesz jobb is ...
-
Strezi
őstag
válasz
this is life #97 üzenetére
Insider-ként az első bugos béta óta fent volt a w10 a 735-ömön. Az hogy a Here Maps meg sok más app nem megy az nem emiatt van. Msn health, stb. Beleuntam, hogy appok tűnnek el, vagy működnek limitáltan vagy sehogy.
A lenginkåbb az MS nincs abban a helyzetben, hogy megengedhetné magának, hogy teljes újraírást követeljen meg appoktól w10 váltásra. Így a kevés még kevesebb lett
-
-
Nem.elkepzelhetetlen az igaz ,de se az ara nem lenne baráti ,s per pill alkalmazás se lenne rá mi.igazan kihasznalna a vasat, meg az OS is inkább 1gigara van.optimalizalva ,igy a tobb ram jelentősen nem dobna az ue-n kivéve a continium .... Ezek mellett enyhen agonizáló rendszer van ,nincs keszulek es csökken a platform reszesedese is folyamatosan...ilyen vas az üzleti szegmensben a felső vezetőknek... A surface telefonokat az rs2-vel dobnak piacra a pletykak szerint,igy kérdés hogy beta rs2-vel demoznak e ..
-
ben5001
tag
válasz
this is life #93 üzenetére
Nem igazán ellképzelhetetlen, mert technológiailag megoldható, viszont árban ez így nagyjából fél milla. (Legalább is nem tartom valószínűnek, hogy "emberi" áron tudják piacra dobni.) Márpedig ennyiért még a gazdag országokban sem vásárolnak tömegesen telefonokat.
-
Az origos hir azert enyhen kacsa szagunak tunik ,8 giga ram , meg 512 giga hattertar... kisse elkepzelheelennek tunik... meg jo hogy nem intel procit irtak hozza...teny az ms-nek vagy az oem partnereknek meg kene szorni a piacot keszulekekkel , de egy ilyen vas haaat nem tunik realisnak ...
-
Hallosz
senior tag
Én júliusban, 18 hónap után elhagytam a platformot. Origó hír
Nagyot kell domborítaniuk, hogy visszaforduljanak felé a felhasználók. Mi haszna a kajak hardvernek, ha buta a rendszer... ? -
turbulencia8
őstag
Ma foltelepitettem a szulinapi frissitest, nagyon szepen fejlodik a Continuum (es egyebkent is sokat gyorsult a 950).
-
válasz
tomboy0013 #89 üzenetére
Koszi ....
-
tomboy0013
veterán
válasz
this is life #88 üzenetére
Itt egy hozzászólásom a témával kapcsolatban. Ezen belüli linken lévő oldalon vannak a letöltendő file-ok és azt hiszem asztali nézetben a 7. oldal első kommentje a leírás amit én követtem a felépítéssel kapcsolatban.
A TH2 feltelepítéséről 8.1-re nincs infóm hogyan lehetne megoldani, ha egyáltalán meg lehet. -
válasz
tomboy0013 #87 üzenetére
Tudnad linkelni a x20 szeriara valo felrakas modjat ? Nem tudod a th2-ot van lehetoseg igy utolag feltenni ?
-
tomboy0013
veterán
válasz
this is life #84 üzenetére
Ezzel nem teszed fel 8.1-re a 10-et, csak TH2-re a RS-t.
-
En mas lap vagyok mert l735 tulaj vagyok a 820 baleset okan , de arra insiderkent kerult fel a w10m igaz csak a th2 de az egesz kellemesen futott rajta az alacsony felbontas miatt, a nagyobb hd felbontasu telefonokon allitolag kozel se volt oly tokeletes a w10 th, az rs hogy mikent is futna illetve az os frissitesek megjonnek e vagy folyamatos mokolas kell azt passzolom, de van a forumon aki 920-on rs1-et hasznal , a fenti modszerrel tette fel... [link]
ő inkabb tud segiteni ha kerdesed van . -
kpal
nagyúr
válasz
this is life #84 üzenetére
Igy első látásra nehéz. És te így használod ? Ha mar fent fan a 10 akkor minden frissitest meglehet kapni folyamatosan ?
-
-
kpal
nagyúr
válasz
this is life #80 üzenetére
Így vilagos , koszi.
920ra hogy lehet ravarazsolni a w10et mostansag ?
-
Pearce
aktív tag
válasz
this is life #80 üzenetére
A nem támogatott telefonok Insideres "tagsága" nem szűnt meg?Sorry, benéztem. Attól még 10-es lesz a rendszer, hogy nem kap frissítést.
Kérdés, hogy nem lesz-e a Skype az Anniversary Update-hez kötve.
-
-
kpal
nagyúr
válasz
this is life #15 üzenetére
Akkor ami 920-on W10 van azok a tulajok tovabbra is kapnak Skype frissitest ,vagy csak a hivatalos W10 listaban szereplő telefonok ?
-
Zotya84
őstag
Neem: megnézem én magam, hogy mi a díjcsomagommal mennyiért beszerezhető készülékek listája, aztán megrendelem a honlapon - ha szolgáltatós -, és akkor a kutya nem szól bele. Ha meg független készüléket veszek, akkor megnézem, hogy a nekem kellő készülék hol, mennyiért szerezhető be, aztán szintén intézem magam.
Beleszólni meg annak tudnak, aki hagyja.
-
Potrien
senior tag
válasz
turbulencia8 #76 üzenetére
Ki sem kellett volna adni!
Szégyen egy ilyen zászlóshajó. -
Mercel
senior tag
válasz
Vassili_Zait #30 üzenetére
"Hát egyre jobb a rendszer, én 930-ast használok, de ha ilyen ütemben javul beruházok egy 950re, vagy ami éppen aktuális zászlóshajó lesz... Van még sok bug, de már jóval kevesebb és nem is olyan idegesítők mint kb 3-4 hónapja. Maga a rendszer jó irányba indult el... "
Minden tiszteletem a tiéd!
Én tuti nem használnék éles üzemben munkaeszközön béta rendszert.A 950-et én kihagynám.
Volt a kezemben , a 930 után ami (mint hardver) legalább kívül belül tuti volt nekem csalódást okozott. -
A heten elvileg a fuggetlenek kapjak a AU-t, s elvileg a szolgaltatoi keszulekek a jovo hettol kerulnek sorra, de itt azert bele szol a dologba a szolgaltato furgesege vagy lomhasaga is .. Mondjuk a telenor tul sokat nem szokott ulni az updateken, anno a black,cyan,denim is hamar kint volt a keszulekeiken ,igaz aztan atalltam preview for developerre majd insiderre ...
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Ste - igen, valószínű kap utána, azt hitte ott meg is vesszük, valamit mondtam és elhúztunk, nagyon rá volt állva.
match123 - nem először fordult elő ilyen, jópár éve vettem egy kis Canon fényképezőt, az eladó Panasonicot ajánlott. Ugyanott máskor meg egy ismerős Sony fényképezőt vett, mert azt mondta az eladó, hogy az összes profi azt használ...
this is life - igen, az 550 telenoros.
Nem tudom hogy alakul a Windows Phone jövője, öcsémet nem akarom rábeszélni Lumiára, mert lehet neki nem fog tetszeni. Én amúgy nagyon szeretem (asztali gépen és laptopokon is Win10 fut itthon, amiatt is jobb lenne a 650 szerintem), ha rendben lesz a rendszer a következő telóm is az lesz.
Oh és ez az Off-ban is Off, függetlenül veszi, mert a speckó telenoros előfizetéséhez szinte kártyás áron kaphatná meg, de Nano-SIM kell és bezárt az összes Telenor a környékünkön, 30km-re van a legközelebbi.
-
Konkret elkepzelessel es szandekkal ,megfelelo informaciok birtokaban megyek telefont venni , de ennek ellenere amikor a szolgaltatonal vettem anno a l625-ot beprobalkoztak az lg f6-al , de leallitottam oket hogy nekem a lumia kell, nem forsziroztak tovabb...
Az asszony magaban ment a trehez mondta hogy xyz mobil kell neki erre jott hogy vegyen huaweit mert attol a nap is szebben sut , a win amugy is mind xar, el is bizonytalanitottak ... de mondtam neki ,miert hallgatna az eladora ha az akkori telefonjaval is elegedett volt 520, ahoz kepest a 640 mar urjarmu.. s nem banta meg hogy hallgatott ram...Shteer
Mutatjak a listat de ha valamely gyarto belenget egy kis bonuszt akkor annak a szekeret toljak jobban.. -
Postas99
őstag
Ugye van minden telefonnak topikjába. Ezen felül van kérdezz-felelek mit vegyek topik. Személy szerint utána olvasok annak hogy mik vannak a piacon ár/érték arány majd megrágom mi lenne jó. Én pl szeretek különcködni. Használtam lumiát de a 822-t. Miért azt? Mert külföldről behozva áfástul is olcsóbb volt mint a többi lumia. De android fronton is ez a helyzet nálam. Néha napokig gondolkodom rajta.
-
match123
tag
Nem kotekedeskeppen, de ti hogy szoktatok telot vasarolni? Egy csomoszor olvasni itt, hogy az elado szidott egy rendszert\telefont, ezt meg azt ajanlott stb.
En eddig barmikor vasaroltam, bementem, mondtam mit kerek, kussoltak es hoztak.
-
-
Postas99
őstag
Ha mindenképpen különcködni akar akkor Intex sailfish Aquafish android appok is tudnak futni rajta mert linux. Mégis más.
-
A tre mobilnal a paromat is kezzel labbal akartak lebeszelni a l640-rol ,hogy vegyen huawei p9lite-t (eddig 520-at hasznalt es meg volt elegedve vele) , még nekem kellett eroszakoskodni hogy mar pedig wines telo kell ... az elado csak azzal tudott ervelni mint egy fentebbi hozzaszolasban irtak "xar az osszes windows mobil" azota frissitettem kedvesem 640-et es boldogan el van vele ...
Amugy hw spec alapjan gyengebb a 650 mint a p9lite , de a ket rendszer eroforras igenye nagyban kulonbozik, ha tesodnak fontos a jo app ellatottsag akkor huawei, ha kicsit kullonc akar lenni akkor 650...
Mi vagyunk a mobil oprendszerek linuxa 😊 nem rossz a w10m de eladasi rekordokat nem fog dontogetni ...Ha szolgaltato fuggo a telefonod ,lehet amiatt kesik az update , de amugy insider relealise previewbol fel tudod tenni ha kivancsi es turelmetlen vagy ...
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Nem volt még okostelefonja, szerencse nem közösségi oldal függő mint a húgom...
Bár az egyik ok amiért a P9 Lite-ot választaná, hogy több az App, meg talán jobb a kamerája. -
hdtomi
senior tag
Öcsém akar új telót.
P9 Lite vagy Lumia 650. Nem tudja melyik legyen, bár valószínű a Huawei mellett dönt.
Bementünk 1 boltba, az eladó nagyképűen szidta a WP-t, azt se tudta, hogy néz ki a rendszer... De lehet csak azért akarta ránksózni ott helyben, mert 30-al drágább legalább a P9 Lite.
Adatok alapján gyengébb a 650, de az OLED kijelző, a kicsit kisebb méret, meg hát a rendszer nekem jobban bejön.Amúgy a családban van egy 520, egy 550 és egy 925.
this is life - köszönöm a válaszod, hogy jön az AU az 550-re is.
-
ben5001
tag
Kipróbáltam az Islandwoodot. Egyelőre - számomra - használhatatlan.
Igaz, hogy nem egy "Hello world" projektet próbáltam buildelni, de nem is egy "Office 2016"-ot, de ezer sebből vérzett.
Na persze, ez még a 0.1-es verzió, így nem is lehet tőle sokat várni.
Tehát aki WP-re óhajt fejleszteni, az vagy megoldja "native"-ban (nem kevés emberórával), vagy valamilyen "multiplatformos fejlesztő eszközt" (phonegap, sencha, ???) vesz igénybe, ami viszont mindenképpen valamekkora korlátot jelent az összes platformon. -
Gymnova81
tag
válasz
szabitheboss #52 üzenetére
Ezek csak érvelések és vélemények. Csak te látsz benne háborút.
-
tomboy0013
veterán
Így van, nem kell romolni meg optimalizálni se ahogy máshol se. Nem ártana kipróbálni egy korszerűbb eszközt is a kunkurenciától mielőtt ilyen közhelyekkel jössz. De még mindig jobb ha megvan ezeknek a lehetősége és nem minden felmerülő problémára HR-t kell nyomni amit az átlag szintén nem tudja mi(dolgoztam szolgáltatónál úgyhogy tudom miről beszélek)...
-
szabitheboss
csendes tag
Valahogy sejtettem előre, hogy ennek a cikknek is egy Android vs. WP kommentháború lesz a vége.
-
ben5001
tag
Az a baj az Islandwooddal, hogy a swiftet nem támogatja, az Apple viszont nagyon nyomja, és tény - legalább is nekem ez a meglátásom -, hogy egyszerűbb nyelv, mint az Obj-C, gyorsabban lehet benne "haladni". Az új projekteket én már swiftben készítem. (És szerintem nagyon sokan átálltak már erre az Obj-C-ről.)
A 2-es verzió (XCode 7-tel) már - szerintem - teljesen jól használható, "nekem tetszik".
Meg fogom próbálni egy régebbi - befejezett - projekt portolását, kiváncsi vagyok, mennyire lesz sikeres.
A másik - komoly - "probléma", hogy komoly felesztéshez legalább egy közepesen jó telefon és egy hasonló tablet is kell, ha az ember tényleg érdemben szeretne fejleszteni, nem csak "fingós app"-ot. Ez viszont beruházás, nem is kevés. Nem önmagában, hanem "ahhoz képest", hogy - feltéve, hogy az ember már fejleszt iOS-re és Androidra is - a már meglévő eszközök mellé kell még erre is beruházni. És bizony a 0.6%-os részesedést látva az ember nem szívesen ad ki 100-150 ezret két eszközért (vagy még talán többet), hogy három fizető vevő megvegye a 2 dolláros appját.
-
Petester
senior tag
válasz
tomboy0013 #43 üzenetére
Pedig a vásárlók döntő többsége nem azért vesz telefont, hogy optimalizálással, romolással kezdje.
Megveszi a telefont, kicsomagol, örül, használ. És neki mindegy, hogy zárt rendszert használ.Kár lenne a windows mobilos részét kinyírni, mert kell a választási lehetőség. És a kinyíráshoz nagyon sok közük van a szaklapoknak és az értékesítőknek is. Pl. mikor vettem a Lumia 830-asom, akkor a jó képességű eladó közölte, hogy ne vegyek WP-t, mert az mind szar. A vitába nem szálltam be, mert tudtam, hogy nem tud meggyőzni és én se őt, de akkor is, a hozzáállás sokat számít.
Egyszerűen mások az igények, amire anno a win 8 jó lett volna, csak éppen kevés volt a marketing és a mögé adott érték. És az eladók rátukmálták az alap droidot mindenkire, csak mert droid a menő... Még akkor is, ha tényleg csak telefonálásra kellett egy új készülék. -
no1r
őstag
válasz
tomboy0013 #48 üzenetére
most még. idővel ez változhat. szenzitív adataimat már most sem bíznám rájuk.
bár igazából kire bízom? egyikre sem. -
-
no1r
őstag
válasz
tomboy0013 #43 üzenetére
a gond nem a szabadság és módosíthatóság, hanem az ebből eredeztethető iszonyú töredezettség és maga a google, mint cég monopolhelyzete.
(#45) haxiboy: a fejlesztőknek már szinte ki van nyalva a pics@ja (Islandwood). ennél jobban csak úgy tudnák ösztönözni őket, ha egyenként fizetnének a fejlesztésért.
-
haxiboy
veterán
válasz
janeszgol #44 üzenetére
Ez nem az android hibája. Hanem a gyártók nem akarnak költeni a fejlesztésekre. Csúcs kategória kap 1-3 évig, közép már csak párszor, alsó kategória meg max a security update-t kapja.
A Google frissen tartja a rendszerét. (a Google playes, és a nem gp szolgáltatásos rendszerét is.)
Azért mert a gyártók nem foglalkoznak a saját készülékeikkel az nem a Google hibája.Szerencsére a community általában ott van mint opció, néha jobb rendszereket / kernelt találni mint az eredeti, pláne olyan eszközre ami már évek óta nem kap frissítést. Galaxy S1-re is folyamatosan dolgoznak.
WP-ben nem látok potenciált, lehet hogy agilis a rendszer, ami főleg a nagyjából azonos hardver használatának tudható, de talán két hete sincs hogy körül néztem app kínálatban és az általam használt programok talan ha minden huszadik az amire alternatívát találtam, így biztos nem váltok.
A fejlesztőket ösztönözni kéne, mert lehet hogy fingós appot találok wp-re... De az meg nem kell.
-
tomboy0013
veterán
-
ben5001
tag
Nem igazán nyilvánvaló, hogy melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás - tehát hogy az alacsony érdeklődés miatt nem törődnek annyira a rendszerrel, vagy azért alacsony az érdeklődés, mert nem törődnek vele -, de tény, hogy a vevők - a piac, ugye - gyakorlatilag leírták a windows phone-t.
0.6%-os részesedés. Ez bizony fájó!
Az Android nagyon erős. Kis híján a piac 90%-a az övék.
-
tomboy0013
veterán
És úgy gondolod minden embernek használni kellene Win mellé valami más platformot is hogy tudjon mondjuk Messengerben üzenetet küldeni vagy hívást inditani?
(mert speciel az egy kalap..., de van még jópár ilyen a populáris app-ok között is).
A sebességről annyit, hogy kb. mindenhol inditóképernyővel találkozik az ember, 8.1-nél elég elenyésző volt ezek száma, frusztrálóan darabos még 930-on is ezek miatt a működés. Oké hogy mindenkinek más a sebesség érzete, de 8.1-hez képest bizony kevésbé gördülékeny (én pont ezt szerettem ebben a platformban, de ennek is annyi ahogy sok jó dolognak). Ha nem hiszed tedd vissza a 8.1-et és meglátod, ugyanez az akksihoz is. Mikor huzamosabb ideig 10-et használ az ember elfogadja a szar üzemidőt, én is sokszor elfogadtam, aztán valami miatt visszaraknám a 8.1-et és rájöttem, hogy kb. felezi a 10 az üzemidőt. Nevetségesen keveset bír a 930 W10-zel ha nem csak az asztalon pihen hanem használva is van. A forrósodás meg ugye megint csak a szánalmas kategóriába megy, 8.1 alatt is fel tudott forrósodni de nem ennyire és ilyen hamar. Oké ti ezt elfogadjátok mert már nem emlékeztek rá milyen volt a régi rendszer, vissza kell tenni és utána kommentelni hogy nem lassabb a 10 stb. Én nem oly rég tapasztaltam, tehát nem a levegőbe beszélek. -
hallador
addikt
válasz
tomboy0013 #21 üzenetére
OK nyilván a MIcrosoftnál nem számít az erőforrás mert ingyen van ezt megtanulhattuk Gál Tamástól, szóval épp itt miért számítana.
Lassabb nem lett, ez biztos...
Mivel csak gyári appok vannak, fenn így igen ugyanolyan gyorsan indulnak, mivel másapp ami nem gyári pont annyit ér, hogy semmit, ezért minek használnék semmire való appokat? Ha van más platform is, ahol az appok működnek is?
-
janeszgol
félisten
L520-nál jobb hardverű WP7-es készülék? Melyik volt az?
Abban igaza van, hogy több app is simán futott volna az egy magos (WP7-es) telefonokon. Ugyan ez lesz azokkal a telefonokkal, melyek nem kaptak hivatalosan W10-et. Bár azt is hozzá teszem, hogy 2015-ben vették le a Skype támogatását a WP7-ről, ergo bőven kifutottak a készülékek. 2017-ben fogják a döntő többségében 2012, 2013 és 2014-ben megjelent készülékektől megvonni a Skype támogatást. Tehát bőven kifutnak.
(Bár egy kis szembehugy: Android 4.0.3-tól, Windows XP-től marad a támogatás.) -
Postas99
őstag
Wolandnak igaza van tényleg élt a funkció 8.1-ben is. Volt dedikált fényképezőgép funkció 2x kellett megnyomni hogy elinduljon lezárt kijelző esetén.
-
moleculez
veterán
A Cortanás funkciók mennek az Adroidon/iOS-en is? (Ha a PC-s oldalon is adott és be van állítva, természetesen)
-
Воланд
titán
válasz
forgonati #27 üzenetére
Konkrétan baromságot írt, mert mediakezeles zarokepernyorol wp7 óta volt (talán 8.1-el változott annyit, hogy a hangerő gombot kellett lenyomni, hogy megjelenjen), a kamera gyorsinditas meg azért került most ki a zarokepernyore mert kivették a hw követelmények közül a dedikált kamera gombot (első körben a notif centerbe került egy virtuális kameragomb). Na most ezek után had szóljak már be azért, mert valaki, szokásához híven baromságot ír fogalmatlanul. Egyéb probléma?
-
Strezi
őstag
Csak röhögök már a frissítéseken
Egy hónapja visszaraktam a 8.1-et, és azóta minden fasza megint! Egy rakat app, ami csak vegetálvt vagy már el is tünt megint megy, szuper a teló. Kurvanagy zsákutcába vitte az ms ezt a rendszert a w10-zel.
Senki ne sajnálja, ha nem tudja feltenni! Konkrétan ott szakadt el a cérna, amikor a HERE maps megált az egykk frissítéssel. Håt a lónak a faszát!
Azóta minden szper, van egy remek telóm jó appokal, megint. OS frissítések letiltva. Köszönöm, nem kérek az MS további szenvedéséböl
-
Vassili_Zait
senior tag
Hát egyre jobb a rendszer, én 930-ast használok, de ha ilyen ütemben javul beruházok egy 950re, vagy ami éppen aktuális zászlóshajó lesz... Van még sok bug, de már jóval kevesebb és nem is olyan idegesítők mint kb 3-4 hónapja. Maga a rendszer jó irányba indult el... De sajnos a w10 bughalmaz tavalyi megjelenése nagy visszaesést okozott... Elvileg most majd a mobil részre koncentrálnak. Külsős app fejlesztők nélkül viszont halottnak a csók...
-
Potrien
senior tag
Csodálom,hogy még van update a wp-re!
Ez már csak halottnak a csók--nem? -
válasz
tomboy0013 #21 üzenetére
A nalam hasznalt appokkal nincs gond , s a rendszer sebessegere se panaszkodhatok, a naptar bolondul meg neha aztan megjavul , ertesitesek jonnek azzal nincs gond , uzemido se valtozott ellenben funkciok ,beallithatosag teren eg es fold a wp8.1 vs w10m ...
Onmagahoz kepest az ms gyorsan is fejleszti a rendszert, bo 2.5 eve wp8 amberrel kezdtem ahoz kepest fenyevekre van a rendszer...meg ha nagy lemaradast is kellett behoznia .Hdtomi
550-re is jonni fog az rs1. -
juhasz22
aktív tag
Skype-al kezdik de szepen lassan mindent megvonnak majd a 8.1 tol. Nekünk ez nem baj viszont azok a 8.1 eseknek akiknek 512mb ramjuk van szívnak.
Ugyanez volt a WP7 el...
Lumia 520 mon mutattam haveromnak az új facebook appot ami akkor jelent meg nem akarta elhinni mert az o egyébként jobb hardverű WP 7 en csak valami wapos kinézetű szarság volt -
hdtomi
senior tag
550-re is jönni fog? A cikkben nem írták.
Az meg gáz, hogy a 8.1-en nem fogják támogatni a Skype-ot, csak ezért nem cserélem le a telefonom, de azért nézelődök...
-
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013 #21 üzenetére
Ez nem egészen így van...
-
hallador
addikt
A 930-ason tökéletesen működik. Még mindig tartom, hogy a Windows 10 jót tett a 930-asnak a 8.1 után. Az egyetlen Microsoft termék, ami tettszene is, ha nem lenne app hiány.
-
Kosz a kijavitast , en emlekeztem rosszul , azota utana olvastam ... thx megegyszer...
No more
Azert kicsit tobb ujitast kapott enyhen terjedelmesebb a lista , pl ami nekemmtetszik hogy az appoknal egyesevel szabalyozhato hogy futhat vagy nem illetve a winre bizza az ember , az elmulasztott hivasoknal az ertesitesnel legorditve hivhatod vagy uzenetet is kuldhetsz egybol ...stb a media lejatszas eddig is kezelheto volt zaro kepernyorol csak eddig regordulo savban , most pedig a zaro kepernyobe epult be . A rendszerrel semmi gond sincs az app ellatottsag hianyat leszamitva ... atlag ember igenyeinek a jelen allapotaban is boven tobbet tud a w10m mint kene , de ez igaz a tobbi mobil os-re is ... -
tlac
nagyúr
válasz
this is life #15 üzenetére
Nem, hanem a p2p-ről váltanak cloudba és ha akarnák simán támogathatnák tovább a skype-ot wp8-on...
-
no more
veterán
a zárképernyőn elérhető médiakezelő panelt vagy a kamera gyorsindító ikont
Ezek az "újítások"... Hihetetlen, hogy ennyire le van maradva a Windows funkcionalitásban a többi OS-hez képest.
-
-
kpal
nagyúr
válasz
tomboy0013 #2 üzenetére
tesómnak 920 van csak a Skype miatt kellene ra w10 hogy hosszabb távon is működjön. Vagy maradhat a 8.1 nem lovik le sokáig a Skype-ot ?
Amúgy mennyivel lassabb a 920 és hogy tetted fel rá ?
-
Pearce
aktív tag
Ugyanúgy, mint az asztalinál, nagyobbrészt a mobilos változat is bugokat javított. Akkora változásokat most ez a frissítés nem hozott. A hírek szerint a Redstone 2 már jobban fog a mobil os-re fókuszálni.
(#3) enginev3.0
Ügyeskedéssel rá lehet tenni, de ezzel vállalod a kockázatot, hogy téglásíthatja a telefont.
-
McSico
senior tag
Ha ugyanannyi problémával meg hibával jár mint pc-n, akkor inkább hanyagoljuk.
-
Ricardo
titán
Van valahol magyar nyelvű összefoglaló, hogy milyen újdonságokat, havításokat hozott ez a frissítés? Mert a hírben említett pár változás elég kevésnek tűnik.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
Rá lehet "hackelni".
(#4) Richie86: Hát a 920-on ez szerintem nemannyira kérdés a TH2 után, lassú mint a sz.r
Bár nekem még mindig emészthetőbb mint a TH2 volt rajta, itt jobbnak érzem a multitask-ot.
-
Richie86
senior tag
válasz
tomboy0013 #2 üzenetére
Csak erős idegzetűeknek ajánlott. - Miért, mi a baj vele?
-
enginev3.0
félisten
válasz
tomboy0013 #2 üzenetére
Megkapja a 920 is?
-
tomboy0013
veterán
Már a 920-amon is az virít
Csak erős idegzetűeknek ajánlott a 20-as szériára.
Peet91: A 30-as szériára március 17-től elérhető a W10, kivétel az 530 és az 512 megás 630/635 páros.
-
Peet91
aktív tag
A probléma csak azzal van, hogy az 50-es széirájú Lumiákon, és az idén megjelent készülékeken kívül semmi más nem kap update-et. Régi szép idők, amikor még arról ment a mókusvakítás, hogy a 30-as széria is kap win10-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest