Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz hallador #39 üzenetére

És úgy gondolod minden embernek használni kellene Win mellé valami más platformot is hogy tudjon mondjuk Messengerben üzenetet küldeni vagy hívást inditani? :U (mert speciel az egy kalap..., de van még jópár ilyen a populáris app-ok között is).
    A sebességről annyit, hogy kb. mindenhol inditóképernyővel találkozik az ember, 8.1-nél elég elenyésző volt ezek száma, frusztrálóan darabos még 930-on is ezek miatt a működés. Oké hogy mindenkinek más a sebesség érzete, de 8.1-hez képest bizony kevésbé gördülékeny (én pont ezt szerettem ebben a platformban, de ennek is annyi ahogy sok jó dolognak). Ha nem hiszed tedd vissza a 8.1-et és meglátod, ugyanez az akksihoz is. Mikor huzamosabb ideig 10-et használ az ember elfogadja a szar üzemidőt, én is sokszor elfogadtam, aztán valami miatt visszaraknám a 8.1-et és rájöttem, hogy kb. felezi a 10 az üzemidőt. Nevetségesen keveset bír a 930 W10-zel ha nem csak az asztalon pihen hanem használva is van. A forrósodás meg ugye megint csak a szánalmas kategóriába megy, 8.1 alatt is fel tudott forrósodni de nem ennyire és ilyen hamar. Oké ti ezt elfogadjátok mert már nem emlékeztek rá milyen volt a régi rendszer, vissza kell tenni és utána kommentelni hogy nem lassabb a 10 stb. Én nem oly rég tapasztaltam, tehát nem a levegőbe beszélek.

• tomboy0013

veterán

válasz hallador #20 üzenetére

Főleg az akkunak meg a melegedésnek tett jót ;] azon kívül, hogy a rendszer miatt az app-ok nagy része lassabban indul mint 8.1- alatt meg istabilabbak is. Tudom nálad nem :) De egyébként igen.

Új hozzászólás Aktív témák