- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
És úgy gondolod minden embernek használni kellene Win mellé valami más platformot is hogy tudjon mondjuk Messengerben üzenetet küldeni vagy hívást inditani?
(mert speciel az egy kalap..., de van még jópár ilyen a populáris app-ok között is).
A sebességről annyit, hogy kb. mindenhol inditóképernyővel találkozik az ember, 8.1-nél elég elenyésző volt ezek száma, frusztrálóan darabos még 930-on is ezek miatt a működés. Oké hogy mindenkinek más a sebesség érzete, de 8.1-hez képest bizony kevésbé gördülékeny (én pont ezt szerettem ebben a platformban, de ennek is annyi ahogy sok jó dolognak). Ha nem hiszed tedd vissza a 8.1-et és meglátod, ugyanez az akksihoz is. Mikor huzamosabb ideig 10-et használ az ember elfogadja a szar üzemidőt, én is sokszor elfogadtam, aztán valami miatt visszaraknám a 8.1-et és rájöttem, hogy kb. felezi a 10 az üzemidőt. Nevetségesen keveset bír a 930 W10-zel ha nem csak az asztalon pihen hanem használva is van. A forrósodás meg ugye megint csak a szánalmas kategóriába megy, 8.1 alatt is fel tudott forrósodni de nem ennyire és ilyen hamar. Oké ti ezt elfogadjátok mert már nem emlékeztek rá milyen volt a régi rendszer, vissza kell tenni és utána kommentelni hogy nem lassabb a 10 stb. Én nem oly rég tapasztaltam, tehát nem a levegőbe beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest