- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Ezt értem és megértem, csak fordítva ülnek a lovon: pont hogy bele lehetne tenni jobb vasat azt lehet marketingelni. Számomra tényleg annyi kell, hogy a streaming appok fussanak, nem tudom elképzelni, hogy bármi többet csináljak TV-n, pont azért, mert minden másra alkalmatlan, borzalmas "felhasználói élmény".
(2018-as LG WebOS amúgy).
(Igaz igényem sincs rá, mert akkor vennék egy AppleTV-t hozzá.)
-
törölt tag
Gyakorlatilag streamdobozokat adnak el, ezek az alkalmazások (Netflix, Amazon, Hulu, Disney, stb.) pedig teljesen jól elfutnak a tévés rendszereken. A többi másodlagos a gyártóknak, és szerintem az emberek oroszlánrészének is.
Ezért nincs se erős SoC, se gigabites Ethernet, de újabban a DTS-t is kiveszik, streamhez ezek nem kellenek.
Számomra pl. ez egy ratyi helyzet, jobb híján megoldom majd erősítővel és külön médialejátszóval. A "majd" a hangsúlyos, mert nekem kéne a HDMI 2.1, amiből a mostani erősítőkben kevés van, de legalább a működésük is bugos.
-
biscuit
aktív tag
Addig el sem jutottam... (mármint a különböző perifériák hozzáadásáig) Persze hirdeti, hogy töltsem le az LG appot és akkor nekem milyen jó lesz, mert kitárul előttem a tv világa, aztán aszondja, hogy ugyan csináljak már egy fiókot (ekkor egyszerre több kérdés merült fel a készítők édesanyjának hogyléte felől), mert anélkül biza nem fogom tudni kezelni (egy xiaomi telefonról beszélünk amiben ugye van IR is, szóval ha nagyon akarom, tudom enélkül is kezelgetni)! De hálistennek egy feature ami nagyon elnyerte a tetszésem, az pedig a korábban említett magic remote. Ez nagyban megkönnyíti a használatát (legalábbis amíg bekapcsolom és rányomok a hdmi bemenetre, ha nem épp azon lenne defaultban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest