- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #131 üzenetére
Igen, ilyenre gondoltam, csak a necces pontok kiemelésével. Pl. a tárcsázó/névjegyzék betöltődése, kamerakezelés, stb. Én biztos, hogy a kettő közül, GE -t vennék. Eleinte örültem a Samu plusz funkcióinak, de aztán rájöttem, hogy amiket én használok belőlük, azokat stock Androidon sokkal személyre szabhatóbban is össze tudnám hozni. Így viszont gyakran bekavarnak a Samu által végzett módosítások. Egy-egy megoldás stock Androidon működne, de Samu rom -mal már nem. Ilyen pl. a képernyőzár , vagy a mobiladatkapcsolat kezelés.
-
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #125 üzenetére
Sztem ezt úgy lehetne reálisan tesztelni, hogy egymás mellé téve egy szűz S4 -et és egy S4 GE -t, ugyanazokat a műveleteket elvégezni rajtuk. Rögtön kiderülne, hogy mennyire terhelik a vasat a Samu ficsőrök.
-
törölt tag
Tényleg elég gáz. Sokat használom a telót autóban. Kényelmetlen. De mint írtam, MHL -nél, vagy wireless screen mirroring -nál a legrosszabb. Addig nincs baj, amíg a telót bökdösöm. De én lerakom a monitor mellé és bluetooth egérrel, billentyűzettel csatlakozok. Mint egy PC -nél. Csakhogy ilyenkor a függőleges irány lesz a vízszintes és fordítva. Érdekes mutatvány odanavigálni egy ikonhoz. Mekkora erőfeszítést igényelne ez a feature, ha root nélkül letöltök egy launcher váltót, meg egy másik launcher -t és máris van forgatás? Sok egyéb plusz lehetőség mellett és még a gyári kezelőfelületet sem kell érte bebukni. A Samu meg évek óta képtelen megoldani ezt az egyszerű dolgot.
-
törölt tag
válasz
Szatyor95 #108 üzenetére
Nem értem, hogy ezt hogy lehet jónak nevezni. Megy a műsor mindenféle energiafelhasználási hókuszpókuszról. Tényleg senki nem találja furának, hogy ha oldalára fordítja a készüléket, akkor nem fordul vele a kezelőfelület? Egy flagship készüléken! Vicc.Ezt még egy dzsunkafon is tudja.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #37 üzenetére
Hát persze! Az alkalmazások megjelenítéséért nem a TW felel. Pont elég, ha a főképernyő, vagyis a rendszer kezelőfelülete nem képes alkalmazkodni a fektetett nézethez. A telefonáláson kívül én szinte csak fekvőben használom a telót. Elég hülyén nézne ki pl. az autóban az oldalára borult főképernyő. A másik katasztrófa az alsó, fix ikonok. Ekkora pazarlást! Az egy dolog, hogy Apexben oda azt rakok, amit akarok. Az egy sáv, ami nincs bebetonozva. Csúsztatható. De a lényeg, hogy az nem csak egy ikon lehet, hanem csoportikon is. Rábökve feldobja a belerakott ikonokat. Szinte szükségtelen a programtár. Mindent elérsz egyetlen főképernyőről is. Nekem most összesen 2 db főképernyőm van, 287db. telepített alkalmazáshoz és nagyon ritkán kell belépnem az app drawer -be. Amiben egyébként szintén rendezhetők, csoportosíthatók az alkalmazások. Ilyen kezelés nem lehetséges TW -n.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #28 üzenetére
Dehát a TW a Launcher. A rom egy más dolog. Én gyári alapú, custom romot használok. A rom extráit ne keverd össze a kezelőfelület extráival! Én biztos vagyok abban, hogy aki elégedett a TW lehetőségeivel, az vagy nem használt még normális Launcher -t, vagy nem használja ki a teló lehetőségeit. A forgatás hiánya pl. nagyon felidegesített. Kiadtam MHL -lel a képet és csak a monitor közepét használta. Rádugtam az egeret és fel volt cserélődve az x és y tengely. Használhatatlan. Az ADW már GB -n is fekvőbe tudta forgatni a főképernyőt.
-
törölt tag
Engem hidegen hagy a csicsa, csak a funkciók érdekelnek. Egyébként Samum van.
-Az csak véletlen, hogy minden képen álló nézetben látható a főképernyő?
-Az csak véletlen, hogy minden képen ugyanaz az öt ikon látható alul (teló, névjegyek,üzenetek, stb)?
-Még soha nem használtam a főképernyőn a keresőt. Fölöslegesen foglalja a helyet. Hogy lehet onnan eltűntetni?
-Spórolnék az árammal. Nem kell háttérkép. Hogy tudom kikapcsolni?
Stb, stb. -
törölt tag
Mezei szarból, témázható szar. Tényleg fejlődik. Samunál ismerik mondjuk az Apex, vagy a Nova lehetőségeit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest