- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
"Most itt fél-1 másodpercekről van. Ennyire nem érnek rá az emberek, ha nem 0,1 sec alatt reagál a telefon akkor az már lagol?"
Itt arról van szó, hogy szuper gyors csúcsmodellként hirdetik a galaxy s5öt, amikor a konkurencia azonos hardverrel alázza a samsungokat,
nem arról hogy nem érek rá arra a fél másodpercre, de aki csúcs gépet vesz az elvárja hogy ezek az akadások ne legyenek - amik adott sietős helyzetben idegesítőek lehetnek
egyébként vehetne egy középkategóriás gépet is az ember kevesebb pénzért"ha használhatatlan lenne akkor már ezrek perelték volna a samut"
- nem perelik, csak nem használják
én legalábbis még nem láttam, nem is hallottam senkiről akik az említett kamu featureöket (szem követés, kezes integetés) használták volna
de arra jók, hogy ott legyenek és lassítsák a felhasználói élménytde félreértés ne essék, ha neked tetszik a TW, akkor használd egészséggel
én csak a saját véleményemet írtam le, nem kell egyetérteni. -
Dr.Anonymus
addikt
Van konkrét indok.
Amellett hogy olyan szín választéka az ikonoknak amilyen, és tele van kamu feature-ökkel (pl. szem követés, ami vagy működik vagy nem, de sorolhatnánk az integetős funkciókig itt sok mindent), a legnagyobb baj, hogy:
Lassú.
Pl. itt egy összehasonlító videó, ahol az ugyanazokat a funkciókat nyomogatják végig különböző típusokon.
(Az iPhone itt nem játszik, mivel annak jóval kisebb a képernyő felbontása, így könnyű győznie, meg alapból tök más oprendszer/vas.)
De a HTC One M8 és az S5 azonos felbontású kijelzőben, lényegében azonos procival és RAM-al rendelkeznek, mind2n ugyanaz az android verzió fut. Mégis a végeredményben van egy 50 másodperces lemaradás az S5nek ami azért nem kevés...
(A videón a lényegi rész az első perc után kezdődik.)Szóval igen, jó lenne a touchwizet vagy kidobni vagy alaposan megreformálni.
Az óriási Samsung rajongó táborral rendelkező phonearenán is a legtöbb olvasó a toucwizzen a változtatna leginkább ha a samsung telefonokról van szó. -
Namelesske
addikt
Érdekes, én csempés vagyok, szerintem az iOS gyönyörű, a Sony UI tökéletesen neutrális a mindennapokhoz, ezeknek a rendszereknek úgy általában rendben van a UI, általában a UX, és az Ergonómia is, a programhibákat leszámítva.
Az OSB pedig kinek mi kategória, én például a full capacitiv gombokat szeretem a képernyő alatt, mint a Droid turbónál van. Nekem az jön be.
Szerintem a következő a gond a TW-zel:
Nagyjából duplájára növeli az üresjárati memória fogyasztást. (kell +1 giga ram)
Képes néha megakasztani a Snapi 801-et is. (Szar optimalizáció)
Bugos. (De tényleg)
Tele van Samsung bloatware-rel, béna sAppokkal. (Nem mindegyiket lehet eltávolítani, fagyasztani Root nélkül)
Lassú a kamera reakció
Parasztvakító használhatatlan funkciók
Áthatja az egészet a bazári kínai gagyi hangulat. -
Tomi_Ohl
veterán
Mi van össze-vissza a Sonyban? Tudsz is rá példát mondani, vagy te is csak szarozol?
Én meg speciel eldöntöttem, hogy a következő telefonom 5.2-5.5 colos lesz virtuális gombokkal. Hogy miért? Mert így még ugyanúgy tudnám egy kézzel kezelni, mint az 5 col + hardveres gombokat, videólejátszásnál és játéknál viszont ezek eltűnnek, így azokat viszont nagyobb képernyőn élvezhetem. Szóval, ízlések és pofonok, előnyök és hátrányok, vagyis kinek mi fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest