- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Na hát akkor csak jobb nála az iPhone ugyanakkora akkuval.
-
Namelesske
addikt
válasz
ctvagyok #105 üzenetére
Linkelj nyugodtan, mert még nem találtam értékelhető tesztet, azért is néztem a hivatalos adatokat.
Arra viszont már most is elég volt, hogy kicsit tisztábban lássam a dolgokat. Bekapcsolt kijelzővel egyformán merül mindkettő, ráadásul a Samsung dupla annyi memóriát és 4+4 magot vonultat fel. Szép teljesítmény.
-
Namelesske
addikt
válasz
Oppenheimer #101 üzenetére
Nagyjából ugyanakkora akkumulátorral, a hivatalos adatok szerint:
Alpha
Internet használati idő (3G) (óra)
Maximum 9
Internet használati idő (LTE) (óra)
Maximum 9
Internet használati idő (Wi-Fi) (óra)
Maximum 11
Videó lejátszási idő (óra)
Maximum 10
Akkumulátor kapacitás (mAh)
1860
Audió lejátszási idő (óra)
Maximum 37
Beszélgetési idő (3G WCDMA) (óra)
Maximum 11IPhone 6
Beszélgetési idő: 3G-hálózaton akár 14 óra
Készenléti idő: akár 10 nap (250 óra)
Internethasználat: 3G-hálózaton akár 10 óra, LTE‑hálózaton akár 10 óra, Wi‑Fi hálózaton akár 11 óra
Videolejátszás: akár 11 óra
Hanglejátszás: akár 50 óraA felbontás is nagyon hasonló, és elvileg az AMOLED sokkal kevesebbet eszik, de mégis kisebb üzemidő érhető el, papíron mint az iPhone esetében.
Persze csak olyan apróságot nem vettem figyelembe, hogy a két hardver merőben eltérő.
-
Namelesske
addikt
-
Namelesske
addikt
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Akkor végül is nem a Sony hanem a Google és a többi 3rd party fejlesztő a hibás. A Sony végül is bele mókolhatta volna a gesture hide-ot mint a Windows Phone-ban is van, de nem tette. Miért tette volna, ha a referencia telefonon sem így működik.
-
Namelesske
addikt
Én nem azt mondom hogy annyira kurva szar, de a többi rendszertől sem lesz nálam nedves a naci.
"És az energizabáló szarok mellet is üzemidő alapján az élmezőnyben vannak a samsungok. Na ez hogy lehet? Magic."
Úgy hogy, például a HTC One M8 2600 mAh-as akkuval stand by-ban tud 20.7 napot(496 óra) míg a Samsung Galaxy S5 2800 mAh-as akkuval tud 16.2 napot (390 óra). Jó persze kit érdekel a stand by, mindet naponta kell tölteni, addig ameddig valami miatt nem tudod feltölteni este.. utána már egyből érdekel, hogy ne merüljön annyira és használni is tudd.
Nagy általánosságban a Samsung telefonok akkuja szinte mindig és pont annyival vagy még többel nagyobb, mint amennyit felemészt a saját szoftver. Tehát szimpla fizika, és nem varázslat. Nagyobbakat szoktak beletenni. (A Sony meg megszállottan nagyobbat.)
M8 vs S5
2600 vs 2800Note 4 vs Z3
3220 vs 3100Nem tűnik soknak, de ennyire csúcsra kicentizett készülékeknél ennyi is számít főleg stand by üzemben.
Érdemes lenne megnézni az iPhone 6 és a Galaxy Alpha üzemidejét, mert nagyjából egyforma az akku kapacitása.
-
Namelesske
addikt
Melyik telefonban van vérnyomásmérő? Én csak egy pulzusmérőről tudok.
Még ha lenne is, orvosi célokra alkalmatlan lenne, maximum jelzés értékű a dolog, hogy fordulj orvoshoz. Pont olyan mint a kínai multiméter és a félmilliós Maxwell multiméter esete.
Egyébként a gagyi funkcióknál pont ez nem fordult meg a fejemben, sokkal inkább a gesztus "vezérlés", a szemkövetés, meg hasonlók.
-
Namelesske
addikt
Érdekes, én csempés vagyok, szerintem az iOS gyönyörű, a Sony UI tökéletesen neutrális a mindennapokhoz, ezeknek a rendszereknek úgy általában rendben van a UI, általában a UX, és az Ergonómia is, a programhibákat leszámítva.
Az OSB pedig kinek mi kategória, én például a full capacitiv gombokat szeretem a képernyő alatt, mint a Droid turbónál van. Nekem az jön be.
Szerintem a következő a gond a TW-zel:
Nagyjából duplájára növeli az üresjárati memória fogyasztást. (kell +1 giga ram)
Képes néha megakasztani a Snapi 801-et is. (Szar optimalizáció)
Bugos. (De tényleg)
Tele van Samsung bloatware-rel, béna sAppokkal. (Nem mindegyiket lehet eltávolítani, fagyasztani Root nélkül)
Lassú a kamera reakció
Parasztvakító használhatatlan funkciók
Áthatja az egészet a bazári kínai gagyi hangulat. -
Namelesske
addikt
Hiába cukrozzuk a szart, attól még szar marad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest