- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Na hát akkor csak jobb nála az iPhone ugyanakkora akkuval.
-
maximilian4
addikt
válasz
Parallaxis #121 üzenetére
Ezt nem hiszem el... nekem a note 3 soha nem lagolt. Meg a videóban is végülis egy note 4 alázza halálra az ájfont. De komolyan nem értelek. Miért nem veszel egy iphone-t és kész. Most is belenézek a note 4 topikba és állandóan a negatív kritika. Ami a legérdekesebb még, hogy nálad mindig olyanokat produkál a telefon amit másnál nem. Vagy ez valami samsung lejárató kampány amit folytatsz??
Szerk.: Ha nem volt elég a videó: tessék
Bát tudom az ilyen vérpisták mindenbe bele tudnak kötni. Már 100szor megfogadtam hogy nem reagálok ezekre, de egyszerűen komolyan nem értelek..
-
maximilian4
addikt
válasz
Parallaxis #112 üzenetére
Ez hülyeség hogy nincs értelme összehasonlítani. Vagy akkor fejezzétek be ezt az android lassú lagos instabil szar dumát, mert ez már évek óta nem igaz.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Na igen, ez a baj, hogy csak néhány játék támogatja alapból az eltűnést
Ez olyan, mint az immersive statusbar, azt se támogatja a legtöbb alkalmazás, de Xposeddel 2 perc alatt meg lehet oldani. -
maximilian4
addikt
válasz
Parallaxis #93 üzenetére
Sőt még a videó is hamisítva van. Legalábbis én biztos vagyok benne. Tuti csaltak a videó készítő is.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Parallaxis #93 üzenetére
Ne haragudj, de ez bullshit. Mindennapi felhasználásban ez releváns, nem a nyers vas ereje. Az, hogy melyik app mikor mit tölt be, a fejlesztőn múlik. Olyan, hogy egy app csal, nem létezik. Egyébként az iOS appokat több odafigyeléssel fejlesztik, jobb ha tudod. A két rendszer memóriakezelésébe meg ne menjünk bele. Arról elég most annyit, hogy az iOS előnyből indul a reference counting miatt (vs androidon GC van), és a javában írt android framework miatt is.
-
Namelesske
addikt
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Akkor végül is nem a Sony hanem a Google és a többi 3rd party fejlesztő a hibás. A Sony végül is bele mókolhatta volna a gesture hide-ot mint a Windows Phone-ban is van, de nem tette. Miért tette volna, ha a referencia telefonon sem így működik.
-
maximilian4
addikt
válasz
Parallaxis #25 üzenetére
Parallaxis, nem launchert mondom. Más rendszer érts: cm, miui stb. Szóval azt akarom mondani, hogy nekem tökéletes maga a tácsvíz. Főleg az extrák miatt. Egyébként én rohadtul nem értelek. Minek veszel samsungot, ha állandóan szidod. Lásd minap note 4 tagok vs parallaxis vita. Add el a francba és vegyél valami mást. Senki sincs kényszerítve arra, hogy samsungot vegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged