Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #123 üzenetére
Ezt nem hiszem el... nekem a note 3 soha nem lagolt.
Ha visszaolvasol láthatod, hogy írtam, hogy ha nem javul 5.0 után a Note 4, akkor visszaváltok Note 3-ra. Igen, az nem laggolt, ez igen.
Ami a legérdekesebb még, hogy nálad mindig olyanokat produkál a telefon amit másnál nem.
Olvass XDA fórumokat, van problémája másnak is vele, van akinek nálam is több.
Arról nem tehetek, ha valaki a kifizetett összeg miatt inkább tagadja a problémákat, csak, hogy magának igazolást szerezzen, hogy jól választott - ugyebár a jó kis kognitív disszonancia -
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #117 üzenetére
Vagy akkor fejezzétek be ezt az android lassú lagos instabil szar dumát, mert ez már évek óta nem igaz.
A kettő nem ugyanaz. Az meg, hogy az Android nem laggol, az nagyjából vicc kategória, mert a jelenlegi egyik legerősebb Androidos flagshippel a kezemben ezt neked bármikor cáfolom.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Namelesske #107 üzenetére
-
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #99 üzenetére
Most linkeljek neked olyan videót, ahol az iPhone nyert hasonló tesztben?
Értsd meg, semmi értelme az ilyen összevetésnek, más platform, más kód, más tudású és viselkedésű alkalmazások (még ha a nevük azonos is). -
Parallaxis
addikt
válasz
Oppenheimer #97 üzenetére
A csalást csak képletesen írtam, az, hogy a droidos appok zöme nem frissíti a tartalmat a betöltődés során, az ezen a platformon általános, míg iOS-en meg nem.
Igen, ez a fejlesztőn múlik, de valamiért a két rendszernél azonos appoknál is ezen a téren különbség van (pl. Google+ ahol Androidon nem csinál frissítést, hanem csak megjelenik a kis jelzés, hogy kattints rá a frissítéshez, míg iOS-en eleve a friss tartalommal jön be).De még ha ez a különbség nem lenne, akkor sem lenne sok értelme így összevetni két platformot.
-
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #89 üzenetére
Az Android és az iOS nem tesztelhető ilyen alkalmazásmegnyitásos teszttel, mert a droidos appok csalnak
Persze nem a tesztek miatt, de a legtöbb droidos alkalmazás amikor megnyitod cache-ből bedobja az előző tartalmat és később frissít (vagy egyáltalán nem frissít, mert felhasználói interakcióra vár pl. Google+), iOS-en meg előbb letölti a friss adatokat és azt megvárja, utána dobja ki a képernyőt. Így az ilyen teszteknél lemarad.
Az eltérő kód és azonos nevű alkalmazáson belül is eltérő tudású és felépítésű appok miatt egyébként is megkérdőjelezhetők ezek a teszteket eltérő platform esetén.
Mondom ezt úgy, hogy tudnék linkelni olyan videót, ahol fordított a végeredmény, de annak sincs értelme.--
Ha már hardveres sebesség, akkor esetleg nézzük meg, hogy a Note 4 miként dolgozza fel 720p-ben a 240 fps-es videót valós időben. Ja, az nem megy neki, sőt a 120 is csak úgy, ha végletekig lerontja a minőséget. De egy hosszabb 1080p-s videó megvágása és effektezése sem megy olyan gyorsan a Note-nak.
Sajna ott, ahol számolni kell, komolyabb rendering van, ott a Note 4 (illetve a Snapdragon/Exynos SOC) csúnyán elmarad. -
Parallaxis
addikt
videólejátszásnál és játéknál viszont ezek eltűnnek
Már amennyiben rootoltál és raktál fel megfelelő patch-et, mert alapól ugyan nem tűnik el semmi, max a jeleket halványítja el három pöttyre, de a felületet foglalja (kivéve, ha az adott alkalmazás eltünteti, pl. QuickPic, de a legtöbb nem foglalkozik vele).
-
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #28 üzenetére
A rendszernek/UI-nak MotionWiz a neve, a cikk meg a TouchWiz-ről szólt, ami a launcher megnevezése, innen a félreértés
Más rendszert én sem tennék rá, sőt főzött vackokat sem.
Lásd minap note 4 tagok vs parallaxis vita.
Nem volt ott semmi vita, csak beszélgettünk, amíg pár vérfanboy közbe nem avatkozott.
Add el a francba és vegyél valami mást.
Ha nem javul a helyzet az 5.0 után, akkor az lesz. Valószínű visszaváltok Note 3-ra, mert valóban érezhető/hasznos különbség a két eszköz között nincs és ott legalább már egy aránylag kiforrott szoftver van.
Senki sincs kényszerítve arra, hogy samsungot vegyen.
Ha Android, akkor más nem igazán jön szóba, ha itthon akarod megvenni, normális garanciát szeretnél és megfelelő szoftveres támogatottságot.
iPhone 6 plus érdekelne, de nincs a földön olyan mobil, amiért 200 eFt-nál többet hajlandó lennék kifizetni, így marad a Samsung -
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #9 üzenetére
Csak a tácsvízzel tudom kihasználni az extrákat, más rendszer nem is támogatja az s-pent.
Azért én ennek ellenére vígan használom az S-Pent Nova launcherrel is (mivel annak támogatottsága nem launcher függő).
De ha nem lenne s-pen és knox, még akkor sem cserélném le, mert szerintem tökéletes.
A tökéletestől nagyjából több fényév távolságra van. Kezdve ott, hogy nem adható meg, hogy hány oszlopot és sort használjanak az ikonok, így egy Note méretű készüléken elég ostobán fest a 4x4-es ikonrács, de hát ízlések és pofonok.... Azt meg, hogy mennyi hasznos dolgot nem tud, amit a Nova, azt már nem is érdemes említeni, mert ugyebár neked így tökéletes, ahogy van. Nos használd egészséggel, én meg rakom ahova való, a kukába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest