- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
subaruwrc #104 üzenetére
Aham,szépen behatárolták,igaz se a játékok,se a tesztkonfig,de még s felbontás sem volt ugyanaz.Ha már hasonlítunk akkor ott gyorsabb volt a 290nél pár százalékkal.
Csak lehet hogy újra kellett volna mérni...
Nem is értem a konkluziót,nem igazán a 970 ellenfele a kártya inkább házon belül a 290/390nek...
-
Peat;)
veterán
válasz
subaruwrc #104 üzenetére
Ami link egy nem létező oldalra mutat, de ezt biztosan te is láttad ha így ajánlod.
De ha külön megkerestem a tesztet akkor láttam hogy több mint egy éves. Erre lehet azt mondani hogy oké, akkor hasonlítsuk össze a jelent a múlttal, de szerintem a legbölcsebb az lett volna ha nem kerül a két kártya teljesítménye összevetésre még gondolati síkon sem ha nincsen megfelelő háttér az elhangzottak igazolására.
-
Reggie0
félisten
válasz
subaruwrc #104 üzenetére
Maris nem latja, mert ott 2560 es 1920 van atlagolva, mig itt csak 1920 szerepel. Persze a legutobbi csucs AMD-s tesztben meg 4K-ra lett lecserelve a 2560, hogy azt se tudjak az emberek osszehasonlitani a regebbi tesztekkel, elegge ki is logott a lolab, hogy AMD fele lejt a palya...
-
válasz
subaruwrc #104 üzenetére
Én végig olvastam a cikket,. Ezt a cikket. EBBEN SEM és a nano tesztnél sem láttam[link] ahol szintén lett volna értelme, hisz van is 970 mini kártya. Vagy esetleg más oldalakon is azt látod , hogy linkelgetnek teszteknél kártyák tesztjeit? a 970 az NV jelenlegi legjobb felső-középosztályú kártyája. itt lenne a helye benne a grafikonban, mint ahogy az R9 NANO nál is ott lett volna. Alap elvárás.( lenne ) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces videók
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest