Új hozzászólás Aktív témák
-
Értelmes emberi hangnemben próbálj meg kommunikálni, mindenféle NV és AMD megszállottság nélkül, próbáld ezt mellőzni a rám vonatkozó hozzászólásaidból is.
Nincs itt szó semmiről, semmiféle Nv fanatizmusról. Ha visszaolvasol, azt látod hogy sok ember elfogultsággal vádolja a PH videokártya cikkeit elég csak ezt a topikot elolvasnod.. Pont az ilyen dolgok miatt. mert ők nem azzal tesztelnek, ami tömegtermék, mert az nincs jól megírva elavult, stb.
Te meg Én , hétköznapi emberek nem látunk bele a magyarázatokba, mert nem értjük meg , hogy pl Abu miért mondja egy egy mai játékmotorra, hogy szar és miért mondja azt egy másikra , hogy jó. Nem vagyok programozó, nincs rálátásom , csak a pár év felhasználói tapasztalat.
A gond az,hogy minden 10 játékból 9 így jön ki ma, hogy nincs idő optimalizálni, gányul használják ki a kártya és a motor tudását. Ez így is fog maradni sajnos szerintem.
Ettől függetlenül hogy egy adott játék szerintük megfelel tesztelésre, a többi 10 amit megveszel még nem azt fogja neked tükrözni ,amit valóban tud a kártya a hétköznapokban. El kell dönteni, hogy ha egy terméket ajánlottnak minősítünk és az ára és tudása alapján rangsoroljuk, akkor annak következménye van. Elmész veszel egy kártyát, mert itt azt olvastad mennyivel jobb mint a másik gyártó terméke, majd amikor megveszed a játékokat, akkor meg nézel mint marci a moziban. itt meg kapod majd a vállrándításokat, hogy a kártya sokat tud, természetesen arról senki nem tehet hogy a játék szarul van megírva. ( 10 ből 9 )Tök mind1 milyen gyártó termékéről beszélünk.Friss játékokkal kell tesztelni, friss driverekkel, amiket megveszel holnap vagy holnapután, mert az tükrözi azt, hogy hétköznapii felhasználásban mit tud neked mutatni egy kártya. Függetlenül, hogy Nvidiás vagy AMD-s játék.
Ha ezt nem látod akkor sajnos pont a te AMD fanatizmusod gátol meg abban, hogy tisztán láss.( ami semmivel sem jobb mint az NV megszállottság, hidd el.) -
...és így sikerült elérni, azt, hogy az idejáró fórumozók egy része azt gondolja, hogy az oldal nem pártatlan. lehet erre és arra is fogni dolgokat és az alapján betenni olyan játékokat a tesztekbe, amiknél lejt a pálya valamerre. "mert nem jól van optimalizálva" (valakiknek)
-
válasz
#85552128 #249 üzenetére
így van Pont ezt gondolom Én is. Még az egy év is nagyon optimista dolog, mert nem biztos , hogy akinek jelenlegi maxwell/tonga gpu van az váltani fog Keplerre. szerintem kb 4-5 év, mire a 4 K és a hozzá való kijelzők reális árat fognak tükrözni. =(esetleg a VR ami még szóba jöhet de az is még specifikus dolog, főleg , hogy a2 GPU-val az igazi.
-
Ezt remélem nem gondoltátok komolyan, hogy ha véletlenül váltás lesz tesztcsomagban, akkor a FHD a múlté lesz. Jelenleg hiába is reménykedtek, még nálunk jóval menőbb országokban sem elterjedt a 4K , hozzá Gsync.már főleg. Nincs azért az embereknek 200 ezer monitorra és +150 ezer ehhez való kártyára.
Szóval ha ezt úgy gondoljátok, hogy akár már jövőre a 4K felbontást veszitek alapnak, az nagy nagy hiba lesz.
persze ha beteszitek , az csak jó, de külön táblázatokba külön grafikonnal, úgy jó.Még messze vagyunk attól, hogy ez elterjedt legyen. ha magyar embereknek magyar piachoz csináltok teszteket, még mindig a FHD az alap, főleg hogy te is tudod hogy a FHD/ 60 FPS még konzolon is ritka , mint a fehér holló. majd pont PC re jönnek a 4K/60 FPS konzolportok ? ugyan már. Sokkal több értelmét látnám a 2 kijelzős megoldásnak, ha úgy tesztelnétek.kártyákat.A másik része hogy ez a grafikon rendszer is nagyon átláthatatlan és elavult. Csináljatok külön táblázatokat egy-egy felbontáshoz és illesszétek be úgy a cikkekbe. Ez az egy Képben mindent megmutatunk egy átláthatatlan katyvasz. Nem lenne szégyen pár nevesebb oldaltól lopni ötleteket és az egész rendszeren a tesztcsomaggal együtt változtatni.
-
Mint látod szinte mindenki dicsérte a cikkírót. Jól megírt cikk, szépen összerakva.
A 380x is jó kártya, jó teljesítménnyel.
Egyetlen probléma a 970 volt( van) ami viszont súlyos hiány, mivel egy olyan kártya, ami jelentős űr tölt be az NV-nél mind ár és teljesítmény terén, tehát egy fontos kártya lenne a tesztekben.Azért van a fórum, hogy ezeket leírjuk és megvitassuk,,és gondolom azért van a PH: hogy kiszolgálja a z olvasóit, nem csak ajnározásra.( ha nem szeretnénk, nem járnánk ide). -
válasz
subaruwrc #104 üzenetére
Én végig olvastam a cikket,. Ezt a cikket. EBBEN SEM és a nano tesztnél sem láttam[link] ahol szintén lett volna értelme, hisz van is 970 mini kártya. Vagy esetleg más oldalakon is azt látod , hogy linkelgetnek teszteknél kártyák tesztjeit? a 970 az NV jelenlegi legjobb felső-középosztályú kártyája. itt lenne a helye benne a grafikonban, mint ahogy az R9 NANO nál is ott lett volna. Alap elvárás.( lenne ) .
-
Amúgy igen tejesen egyetértek, hihetetlen, hogy pont a 970 kártya marad ki, ami ár/teljesítmény mutatóban pont ennyit tudna letenni, igaz kb 35% teljesítménytöbblettel. Már a multkor is ment a háborgás ezen, hogy a legnagyobb konkurens egyik legjobb kártyáját nem rakják be tesztbe, mikor minden külföldi szaksajtó alapból hozza a dolgot.
Érthetetlen, így igazából nincs értelme a bemutatónak, de hogy ez mikor esik le azt nem tudni. -
Nem értem miért egy generációval ezelőtti kártyával van összehasonlítva(770)? hol a GTX970?Gondolom a GTX 970 pont annyival drágább, mint amennyivel gyorsabb.Illett volna azzal összemérni.
Amúgy nagyon szép a kártya, igazi gyöngyszem ahogy kinéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest