- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Ráadásul rengetegen tv-re kötik a pc-t is, többnyire full hd-ra ami jövőre még biztosan akutális. Ezek a tudományos tesztek mögött sok munka lesz, sok utánajárás, csak az a baj hogy nem nekem és nagyon sok más olvasónak készül. De én már a fenti játékteszteknél is kiakadtam, meg lehet ám hagyni egy magot a játékokból, igazolni ezt azt...ugye, de szerintem alapvető lenne hogy ha más nem az éppen elérhető aktuális nagy címet teszteljék le akármilyen módon, akármilyen buggal. Mert aki vásárolni szeretne az általában azzal kezdi hogy a top játéknak milyen konfig kell, ph! sok mindenben kezd hasonlítani az AMD-re, külön út, majd az olvasó alkalmazkodik biztos...hát majd kiderül. A vga tesztekből én a teljesítményrészt csak átpörgetem, általában a fizikai felépítést nézem meg csak ezen az oldalon már. Minek nézzek olyan grafikonokat amik nem érintenek. Amikor eladja magát az ember az önéletrajzzal akkor sem véletlen a fordított időbeli sorrend a tapasztalatoknál...
-
Peat;)
veterán
válasz
MiklosSaS #162 üzenetére
A színvilág az amin bárki tud segíteni ha tudja használni az egeret
ha jól sejtem a képminőség arra irányult hogy a gonosz zöldek biztos spórolnak pár effekttel annak ellenére ha bekapcsolja a user. Régen voltak ilyen dolgok, összevető videok is, akkoriban kiderült hogy mindkettő cég csal így nagyon gyorsan el is tűntek utána a hasonlítgatások
-
Peat;)
veterán
válasz
subaruwrc #104 üzenetére
Ami link egy nem létező oldalra mutat, de ezt biztosan te is láttad ha így ajánlod.
De ha külön megkerestem a tesztet akkor láttam hogy több mint egy éves. Erre lehet azt mondani hogy oké, akkor hasonlítsuk össze a jelent a múlttal, de szerintem a legbölcsebb az lett volna ha nem kerül a két kártya teljesítménye összevetésre még gondolati síkon sem ha nincsen megfelelő háttér az elhangzottak igazolására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest