- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Tehát amint láthatod nem különösebben tudnak ezek a gugli féle innovatív ötletek meghatni.
Itt én sem látok igazán nag innovációt, viszont számomra kényelmesek az új funkciók.
Azt meg tudom érteni, ha másnak teljesen feleslegesek. Még azt is meg tudnám, ha úgy szétcseszték volna az egészet, mint a youtubeot (az új felülete sztem is szar lett, bár használható, és azért jött egy pár új, hasznos funkció ott is az új felülettel). De azt már nem, miért zavar bárkit is az a kis bolhasz@r menüsor ott a bal oldalt. -
julius666
addikt
Te most 640×480-ban böngészel, vagy mi? Mert egyébként nem kerül annyiva jobbra a szöveg, hogy kilógjon a képernyőről és bármi + energiabefektetésedbe (görgőzés) kerüljön a találatokat végignézni.
a Szűrő is én akarok lenni!
Ha nem állítasz be semmit defaultban csakis te vagy a szűrő.
Ne érts félre, engem egyáltalán nem zavar hogy te ezt így csinálod, csak próbálom megérteni azok gondolkodásmódját, akik ilyen marhaságok miatt képesek telepakolni a böngészőjüket mindenféle szeméttel.
-
julius666
addikt
válasz
dajkopali #39 üzenetére
Most komolyan ez akkora problémát okoz egyeseknek, hogy ezért plugineket tesznek fel?
Ez valami vicc.Sztem még sokkal kényelmesebb is ha videót vagy képeket akarok keresni, mint azelőtt. Engem igazából még zavar is, hogy ehhez mindig le kell nyitni az egyebek fülecskét.
-
julius666
addikt
válasz
Csakénvagyok #33 üzenetére
Bizonyos opciókhoz (pl időintervallumban keresés) valószínűleg a motorba is bele kellett nyúlni, tehát igen
Ha a kérdésed arra irányult, hogy javították e a találati pontosságot default módban, azt nem tudom.Persze ezen újítások "újsága" kérdéses, mert már több mint egy éve el lehetett érni többet is (ha nem az összeset) google labs-en keresztül.
Amúgy lehet hogy a sok "nekemmár1éveilyen" májergyerek egyszerűen csak beállította google labs-ban, hogy működjenek a kísérleti funkciók... -
julius666
addikt
Na végre vmi jó fejlesztés, már ráfért
Ellentétben a múltkori értelmetlen javascriptes tuningolással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Jogász topic
- 3D nyomtatás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest