- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tazsam01
tag
válasz
rocketry23 #98 üzenetére
Tudom én, hogy nagyon nagy eszed van, kár, hogy nem használod.
Vidékről felmentem Pestre a régi kártyámmal a megbeszéltek szerint eladtam és átmentem a boltba ahol már várt a kifizetett másik, felkaptam és jöttem haza.
Gyanús volt a kocsiban a szöveg a csomagon de gondoltam olyan nincs, hogy RX 5xx-re egyáltalán nincs win 8.1 támogatás ha 7 van, ha nem is a legújabb driver de valami csak csak, hát nincs.
Ez egy szar húzás volt amdtől és mondhatod, hogy miért nem igazodik hozzá mindenki, ilyet nem kéne csinálni és kész vagy akkor jó előre kommunikálni nem akkor amikor már piacon vannak a kártyák 2 hónapja. -
Tazsam01
tag
válasz
rocketry23 #76 üzenetére
Majd ha a webshopban lesz kép a dobozról is...
Leállnék elmagyarázni mi a baj az egésszel de nekem időm nincs te meg nem fognád fel... -
Tazsam01
tag
Én szerda este pontosan ezzel szívtam meg. Szépen cseréltem rx 5xx szériára és gondoltam 10 perc alatt végzek. Nincs félhivatalos működő megoldás sem. Fel kellett tennem a win10et azóta is minden nap szidom őket, amikor épp rájövök melyik program hiányzik még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest