Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Nem rolling release, nem fog random frissítéstől elbaszódni, gyökeresen megváltozni. Cserébe tartalmaz bőven újításokat 7-hez képest, feladatkezelő és memóriamanagement szintjén is. UEFI támogatásban, meg sebességben is jobb.
10 az meg minden évben, vagy még gagykrabban egy teljesen új OS. Ha egy új build eltöri valamely driveredet, programcsomagodat, akkor így jártál. (CU például eltörte a Windows mobile eszközközpontot)
Szóval a 8.1 U3 mindenképp jobb a 7-nél és stabilabb, állandóbb a 10-nél... Lényegében az utolsó vállalati szellemben fejleszett Windows, amiben még a vezérlőpult se lett teljesen szétherélve.
Amúgy én is irtó gáznak ítélem a lépést, de engem se érint, mert nVidiás vagyok. Ők tudják mi a support. Új termék régi OS téren is, meg régi termék új OS téren is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest