- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
elvileg v gyakorlatilag is?
gbors
ez így ebben a formában nem jelzi, h évszámról lenne szó - attól független, h nyilván tudjuk -
névelő és pont nélkül helyes - 2018 végén, 2018 őszén, tavaszán, stb..egyértelmű -, meg pár verzióban amit mondtam, ahogy volt, és ahogy van, úgy viszont nem, feltúrhatsz sok mindent, ez nem fog változni
speciális, mert alapesetben minden számot betűvel kell(ene/ írni, kivéve az évszámokat, amiknek dátumban is sok formája lehet
lehet más szemét nem báncsa', az enyémet igen ( : -
Chaser
legenda
a pwm jelenség bántja a szemed, a megoldás:
monitorból pwm free, notebookban is van, értelmes tesztoldalak már erre is tesztelnek
ledekből meg magában minőségi nem elég sajnos, philips termékekkel a legkisebb a mellényúlás esélye, ők már feltüntették az oldalukon ezt a jelenséget, pár éve szajkózom, sajnos igaz voltha villogás mentes eszközöket használsz akkor nincs gond
-
törölt tag
Unigne Tropics benchmark tengerparti homok jelenete kapott ilyen villogásra renderelt képmozgást. Ezt a videó aránylag jól szemlélteti [link] , de élőben futattva még Flicker-Free tesztelésre sem rossz ez a program...
A jelenség az Asus monitoron erőssen zavaró volt, amig a Samsung monitoron már alig volt látható.
-
Carlas
senior tag
hat a tearing a kepfrissitéstől van ha a vga többet küld a monitorra mint amit az tud. Nem értem konkrétan mi az ami gondot okoz nalad. nalam egy monitoron sem volt baj max a tearing. 60hz-es monitoron sem ugy hogy több száz fps-em volt is csak tearing gond volt. Filmeknél meg tuti nem láthatsz ilyet érthető okokból.
A flicker az más. VA paneleknél gyakoribb, ott látni villogást de az más miatt van, ez nem képrissítés miatt van hanem a fényerőszabályzás miatt ha az nem okés
-
törölt tag
Nem tudom melyikre gondoltál, mert szerintem a VSync képtőrés egy másféle képhiba. Flicker (villogás) hatás. Egy picit mindig érzékeny volt a látásom erre, és a régi Asus monitoron még nem volt Flicker-Free támogatás. Ez a villogás csak igen ritka helyzetben történhet meg az LCD kijelzőn. A képinformáció és a mozgás íránya, a sebessége alapján észlelhető. Ha sok esetben látod és zavaró neked, akkor az a monitor ilyen.
-
Carlas
senior tag
Kapcsolj V-syncet ami szar vagy vegyel nagyobb HZ-es monitort, vagy lockold az fpst ha támogatja a game, vagy ott a Freesync ami már nvidiaval is tökéletes /nálam pl hibátlanul megy/ és nincs csík
Tv-nél és nem monitornál - Filmeknél ez a veszély érthető okoból nem fenyegethet senkit hogy csíkoz.
-
nexplo
őstag
Már bocsánat de hány HZ-en pislogsz?
(#343) Zsébernardo Én nem tudom hogy mit hol láttam szebbnek de az tuti hogy ez a tv amikor megjelent EISA díjas volt és tényleg csodaszép képe volt. 600Hz és passzív 3D van benne. Nem is tudom hány éves lehet olyan 6ra tippelem de mai napig az igényeimet bőven túlszárnyalja. Jöhet mindenféle marketing maszlag de ha bemegyek egy multihoz ahol van tv részleg akkor csak a legújabb 4-8k tv-ket a tökéletes demójukon látom szebbnek. Ez ami szörnyű. Már rég fejlődni kellett volna ennyi idő elteltével. Vagy legalább hasonló minőséget adni belépő szinten már... de nem így van
-
+ KAMELOT:
Igen, írtam is lejjebb, hogy gondolkodtam az 1600X-en (a 2600 akkor még jóval többe fájt). De az egyik oldalon a +23k volt, a másikon meg a feeling, hogy jobb rendszerem van (ami hidegen hagy). Mást nem tudok odatenni, mert a legtöbb AAA játék nálam kifúj annyiban, hogy megnézem, hogy fest és hogy fut, és addig a játszástól el is megy a kedvem, annyira untatnak (jobb esetben). Téli szabadság idején nagy nehezem végigküzdöttem magam a SW Battlefront II-n, 6 óra volt 10 részletben, a végén már kifejezetten kínlódásnak éreztem - csak olyan rohadt jól nézett ki, hogy végig akartam menni rajta. Ezzel szemben a 10 éves kenyérpirítón is elfutó Opus Magnummal 50 óra felett járok - az egész proci + VGA műsor az egyébként nem olyan bőséges játékra fordítható időm 10-20%-át érinti, és csak azért foglalkozom velük egyáltalán, mert van pár indie játék, ami meglepően nagy erőforrást igényel, és mondjuk egy 750 Ti kevés lenne hozzá.
Szóval, teljesen megértem, hogy sokan miért vennétek erősebb CPU-t, de nekem egyszerűen nem kell.
(#328) sb: a fő gond az, hogy nem tudom, visszavette-e az órajelet. Azt állította, hogy igen, de azt is állította, hogy feljebb állította az órajelet, amikor OC-zni próbáltam, aztán mégsem. Meg amúgy a B450-es lapon látok fogyasztáscsökkenést, amikor visszamegy az órajel + fesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest