- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
<Lacy85> #420 üzenetére
Itt tenyleg csak az a kerdes, ki mennyit hasznalja
Ha nem tevedek nagyot, 1060 areses lassan ildomos lesz, 2060-akat jo aron adjak, igy a 1160-akat is ildomos lesz ha azt akarjak vegyek, de akkor csokkenteni kell eloto gen arat
Jelenleg tenyleg ebben a szegmensben amd fele huz a merleg -
Chaser
legenda
load, "1050ti átlag 60-65w" - > fajtánként eltérően, mert annyi oocééééé verzió van belőlük, de tápcsati nélküliek is vannak, az meg 75w max lehetne, sok mérést néztem, 60-65w-on tanyázik a legtöbb load
lehet ez félreérthető volt
az meg persze igaz, h rossz ár/értékű kártya már, amikor 45-ért is lehetett kapni az más volt -
Chaser
legenda
válasz
<Lacy85> #411 üzenetére
a villanyt meg a jóisten' fizeti gondolom
napi 2 óra játékkal is két év alatt legalább 7e ft-tal több a villanyszámla mint 1050ti-vel, 1060-nal ami drágább teljesítmény kb ua., fogyasztása annak már több, de még mindig jóval 580 alatt van, ha napi több óra játék van lehet megvéelkor olcsóbb az rx, de hosszútávon pont drágább lesz, én azért ezekkel is folalkozom
-
Chaser
legenda
vannak akik megveszik beteg áron is, mondjuk az ő bajuk
értem, mért hoztad fel, de lényegi értelme azért nincs sztem, mert ahogy mondod újnál ott a gar, mondjuk garantált 3 évig tudod használni, használtnál meg ez bizonytalan, lehet 10 év is - ahogy az újnál is -, de lehet 2 hónap is - ahogy az újnál is, csak azt cserélik - -
Chaser
legenda
ááááá, az alaplap legalább 15e ft, nézz szét aprón, elmebeteg árakon próbálják nyomni az ilyet ( :
új meg használt alma-körte, használt po nt addig jó és kifizetődő, amíg meg nem halja magát, mert valakinél elmegy egy lap 10 évet is, valakinél meg azt mondja pár hét után h kakukk ( : -
Chaser
legenda
válasz
Roland861010 #386 üzenetére
akkor fizetős ha user error, de lehet defektes valami, pl a vga, és azért nem megy fel a driver, akkor majd garizzák
-
Chaser
legenda
elvileg v gyakorlatilag is?
gbors
ez így ebben a formában nem jelzi, h évszámról lenne szó - attól független, h nyilván tudjuk -
névelő és pont nélkül helyes - 2018 végén, 2018 őszén, tavaszán, stb..egyértelmű -, meg pár verzióban amit mondtam, ahogy volt, és ahogy van, úgy viszont nem, feltúrhatsz sok mindent, ez nem fog változni
speciális, mert alapesetben minden számot betűvel kell(ene/ írni, kivéve az évszámokat, amiknek dátumban is sok formája lehet
lehet más szemét nem báncsa', az enyémet igen ( : -
-
Chaser
legenda
a pwm jelenség bántja a szemed, a megoldás:
monitorból pwm free, notebookban is van, értelmes tesztoldalak már erre is tesztelnek
ledekből meg magában minőségi nem elég sajnos, philips termékekkel a legkisebb a mellényúlás esélye, ők már feltüntették az oldalukon ezt a jelenséget, pár éve szajkózom, sajnos igaz voltha villogás mentes eszközöket használsz akkor nincs gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest