Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoli71
csendes tag
válasz
Vicarious1 #249 üzenetére
Igen, kaptam másikat!
Amúgy régóta használok android TV-t, miboxon és TCL tévén, kívácsi voltam erre a telekomos boxra... összességében elégedett vagyok, nagyon gyors a csatornaváltás, gyors a menüben mozgás szinte mi box szintű... Sávszélességre tudja amit a benne lévő hálókari tud, itt sokan kritizálták hogy nem gigabites, de miért lenne az? 4K- hoz bőven elegendő... wifin nekem a tévé része csak a telekom routerről megy stabilan az android box része bármilyen wifiről stabil de a tv miatt nálam csak a telekom saját routerével jó.
Felraktam rá a szokásos alkalmazásaimat. Amire kívácsi voltam, hogy ugyan a KODI és a magyar kiegészítőivel mi lesz, de nagyon szépen működik... Hálózati filnézés: Nekem egy synology NAS-om van ehhez a synology saját appját illetve VLC-t használtam teljesen tökéletes. PLEX van, de azt még nem próbáltam. HBOGO tökéletes... Hátrányok: CSatorna rendezés hiánya, illetve ha egy HDR funkció is belekerült volna, illetve hogy az IP tévénél tökéletesen működő gigabites switcheken keresztül nem mentek a boxok...Összességében ez a box bőven használható, kellemes meglepetés a telekomtól!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Metal topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Android szakmai topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest