- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PizzaProgram
csendes tag
válasz
Gabcsyka #165 üzenetére
Sosem használtam FB-ot, de teljességgel bizonyos, hogy ez NEM hardveres probléma. Tehát semmi köze a Teclast-hoz. Hiszen akkor más programok sem futnának. Javasolt az adott alkalmazás áruházból való frissítése. (Már ha jól értettem és kizárólag Android alatt jelentkezik a probléma.)
Vagy Windows alá fel lehet tenni egy választott böngészőt, és abban megnyitni. -
PizzaProgram
csendes tag
válasz
PizzaProgram #162 üzenetére
Nos, nem vártam tovább, nekiestem, leforrasztottam a negatív pólusról és aláraktam egy darab szigetelőszalagot, hogy ne érintkezzen többé vele.
Eredmény:
Ahogyan mrzed kolléga itt a fórumban már talán jelezte:
- Csodák nincsenek.Talán egy PICIT jobb a helyzet, de lényegében nincs változás, ez a wifi úgy rossz, ahogy van.
-70 és -80 között mozog pár méterre a routertől. Ha közvetlenül mellette állok, úgy -60.
(-80 -nál gyakran meg is szakad, ha úgy fordulok vele vagy olyan szögben tartom.)Szóval marad a külső USB-wifi adapter, ami sajnos ellehetetleníti majd a mágneses töltőkábel adapterének csatlakoztatását.
Esetleg ha volna egy második USB kivezetés az alaplapon, akkor rá lehetne közvetlenül forrasztani kötni egy lebontott külsejű adaptert. -
PizzaProgram
csendes tag
Sikerült nekem is "bevásárolnom" egy ilyen készüléket
Kár, hogy nem informáltam magam jobban előtte.
Jelenségek:
- Wifi eldobálja magát (nullára) miközben forgolódom vele.
(A ping 3ms és 1500 között változik)- A beépített SSD működése közben a hangszóróból "winyókerepelő" / cicergő hangok jönnek.
(pedig le van némítva!)
Tisztára olyan, mintha valaki poénból írt volna rá egy 2.5" Toshi HDD hangutánzót 4x-es hangerővel.
- a hangszóró alapból is magas sípoló folyamatos hangot ad, amikor éppen nem ciripel.Szétszedtem, hogy lássam a forrasztást:
- Látható, hogy a + és - is össze van egymással forrasztva
- és gyanús, hogy alatta is hozzáér a nyákhoz az a nagy ónkupac.Valószínűsítem, hogy legjobb lenne, ha ripityára szerelném az egészet, hogy megnézzem a túloldalt is.
De félek, nem sérül-e bármi a szétszedéskor? Csak kicsavarozom és lejön a plexi?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged