- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
PizzaProgram
csendes tag
válasz
PizzaProgram #162 üzenetére
Nos, nem vártam tovább, nekiestem, leforrasztottam a negatív pólusról és aláraktam egy darab szigetelőszalagot, hogy ne érintkezzen többé vele.
Eredmény:
Ahogyan mrzed kolléga itt a fórumban már talán jelezte:
- Csodák nincsenek.Talán egy PICIT jobb a helyzet, de lényegében nincs változás, ez a wifi úgy rossz, ahogy van.
-70 és -80 között mozog pár méterre a routertől. Ha közvetlenül mellette állok, úgy -60.
(-80 -nál gyakran meg is szakad, ha úgy fordulok vele vagy olyan szögben tartom.)Szóval marad a külső USB-wifi adapter, ami sajnos ellehetetleníti majd a mágneses töltőkábel adapterének csatlakoztatását.
Esetleg ha volna egy második USB kivezetés az alaplapon, akkor rá lehetne közvetlenül forrasztani kötni egy lebontott külsejű adaptert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest