- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
Az igazi valóban az lenne, ha a windowst valahogyan el lehetne tüntetni és androidos tabletként lenne használható a teljes memóriával a gép.
A windows sajnos nem igazán használható rajta, visszaállítani, nulláról kezdeni meg nem merem, mert többen írták, hogy belehalt a vas ebbe a próbálkozásba...
Nagyon zavar pedig, hogy egy hülye nevű felhasználói fiókkal kaptam, amit megváltoztatni nem lehet; a magyar nyelvet pedig sokadszorra sem tudtam telepíteni, mert megtalálja, elkezdi a letöltést, de eddig csak a 0% -os állapotba jutott, bármeddig is poróbálkozott. Lehet, hogy nem is annyira tiszta ez a windows, amit ráhegesztettek kínai pajtásaink? -
gombasm
aktív tag
Sajnos a wifi térereje botrányos
Csatlakozom! Ennyire tré wifi modult szerintem nem is volt könnyű keríteni. Két-három méterre távolodva a routertől már felére, még kicsit messzebbre kerülve pedig gyakorlatilag nullára csökken e térerő - ilyet még életemben nem láttam, pedig sok cucc volt már a kezemben, olcsó szarok is tucatjával.
Sajnos ezt egyik tesztben sem említették meg, nem tudom hogy sikerült ezt nem észrevenni. (Valaki említette itt a fórumon, hogy külföldi tesztben valahol ejtettek szót erről.) Ez a tulajdonsága sajnos tulajdonképpen használhatatlanná teszi a tabletet, pedig böngészésre, levelezésre tökéletesen megfelelne.Kérem, hogy akinek esetleg más tapasztalata van - vagyis használható a wifi modul a készülékében - az ossza meg velünk tapasztalatait!
-
gombasm
aktív tag
Én úgy jártam, hogy kikapcsoltam a kezdeti dual boot képernyőt (android alól lehet beállítani) és újraindítottam windowsban - és utána mindig az indult el
.
Sok próbálkozás után a hangerő + és - együttes lenyomásával indítva kaptam egy android fastboot képernyőt, onnan kikapcsolás után a bekapcsolásra már az andorid indult el - ott azonnal visszakapcsoltam a dual boot menüt.
Ez persze a windows gondodat nem oldja meg, de legalább az android elindul.
(Mivel elég régi a hsz -ed - sikerült már megoldani a win indítást?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest