- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
Sajnos a wifi térereje botrányos
Csatlakozom! Ennyire tré wifi modult szerintem nem is volt könnyű keríteni. Két-három méterre távolodva a routertől már felére, még kicsit messzebbre kerülve pedig gyakorlatilag nullára csökken e térerő - ilyet még életemben nem láttam, pedig sok cucc volt már a kezemben, olcsó szarok is tucatjával.
Sajnos ezt egyik tesztben sem említették meg, nem tudom hogy sikerült ezt nem észrevenni. (Valaki említette itt a fórumon, hogy külföldi tesztben valahol ejtettek szót erről.) Ez a tulajdonsága sajnos tulajdonképpen használhatatlanná teszi a tabletet, pedig böngészésre, levelezésre tökéletesen megfelelne.Kérem, hogy akinek esetleg más tapasztalata van - vagyis használható a wifi modul a készülékében - az ossza meg velünk tapasztalatait!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest