- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Eli_Stone #55 üzenetére
ME1-ben legtöbben utálták a Mako-zást, de szerintem sokkal nyitottabbnak hatott tőle a játék.
Majdnem open world érzés. Ezt nagyon hiányoltam a következő részekből.Persze nagyon üresek voltak a bolygók, és ami kis küldit találtál rajtuk az meg mind ugyanazt a pár elemet használta. Remélem az Andromédában visszatér valami hasonló, csak ezúttal jobb megvalósításban.
-
Z10N
veterán
válasz
Eli_Stone #55 üzenetére
Igazad van. Ezekszerint kevertem. Lehet anno ezert is nem kezdtem el jatszani vele, mert ez nem tetszett. Hiaba, mar lassan 6 eve volt. Az ME1-ben tenyleg mindent be lehetett jarni, bar neha eleg kopar volt. A szondazos reszet lattam az ME2-nek, erre ertettem a bovitest, de azt hittem a felszini felderites megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Macbook White 13" unibody
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest