- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
Eli_Stone #55 üzenetére
Igazad van. Ezekszerint kevertem. Lehet anno ezert is nem kezdtem el jatszani vele, mert ez nem tetszett. Hiaba, mar lassan 6 eve volt. Az ME1-ben tenyleg mindent be lehetett jarni, bar neha eleg kopar volt. A szondazos reszet lattam az ME2-nek, erre ertettem a bovitest, de azt hittem a felszini felderites megmaradt.
-
Z10N
veterán
Jogos, de ez lett volna a Sci resze. Amugy kivancsi leszek a felfedezos reszere nagyon. Anno az ME1-ben az fogott meg, hogy lehet jarkalni mindenhol. Habar ugye csak limitaltan, ezt ugy tudom az ME2-nel bovitettek. Viszont a Frostbite engine-nel es latva a Battlefront-t latvanyban nem lesz hiany a terepen
-
Z10N
veterán
Ismerem a Veritasium-t, szoktam kovetni. Viszont ha belegondolsz: fogsz egy cetlit es arra felirsz valamit, majd urhajoba szallsz es athaladsz egy fereglyukon, ami egy masik galaxisba visz es ott valakinek atadod, akkor vegul is gyorsabban szallitottad az informaciot, mint a feny (igy Morickasan leirva)
Ezt pedig meg az oreg sem vitatja (Einstein-Rosen Bridge). Csak ugye ez nem valami kifinomult. Persze ez lehet barmilyen info kozeg.
-
Z10N
veterán
Nos, ha a melyurbe ki tudtak menni, akkor biztos van tech-juk hozza. Amugy vicces, hogy a szomszedos galaxisrol beszelunk. Mikozben a lokalis csoport tagjai meg tavolabb vannak. A klaszterek es egyeb strukturakrol nem is beszelve. Van olyan galaxis, amit ha akarnank se tudnank elerni olyan messze van.
-
Z10N
veterán
Ez a Super Mass Relay eleg nagy lenne
Epiteni nem tudnak. Energiaval ellatni nem tudom hogyan csinalnak. Amugy jo felvetes, erdekes otlet lenne. Ha valahogy kapcsolni akarjak a dolgokat, akkor mindenkeppen kell majd egy fereglyuk, kulonben egyedul lesznek. Volt olyan utalas, hogy a Reaperek atmentek masik galaxisba?
-
Z10N
veterán
Ha hibernalva vannak akkor teljesen el lesznek vagva idoben mikor megerkeznek. "Otthon" mar fejlettebbek lesznek, sot azota mar lehet talaltak masik utat is, igy amikor odaerkeznek mar ott vannak
Terben szinten, mivel a radiohullamok fenysebeseggel terjednek, igy kommuniklani sem tudnak majd. Az ME technologiai Lore-jaba nem nagyon mentem bele. Szoval tenyleg el lesznek vagva teljesen. Ha igy van akkor felfedezokent erkeznek oda, tamogatas nelkul.
-
Z10N
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Formula-1
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged