Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
trepxe
tag
@cain69, Szerintem ez nem hiba, tök fölösleges olyan adatokat leírni, amelyek nem lineáris kapcsolatban vannak a hangminőséggel. Mondj nekem olyan releváns műszaki adatot, amely szorosan korrelál azzal, hogy mennyire élethűen szólal meg egy hangsugárzó. nem tudsz. Hallgasd meg és akkor ítélj. Herótom van azon gyártóktól, akik leírják, hogy 3Hz- 50kHz-ig visz át egy füles... hahaha. Azt, hogy hány dB-es tartományon belül, vagy milyen fázis változással, vagy mennyire befolyásolja a lejátszó maga a hangot, arról szó nem esik. Aki ez alapján ítél, az egyszerűen nem ért hozzá és megvezetik. Ennyi.
-
-igu-
veterán
válasz
banhammer #25 üzenetére
Amikor legutobb otthon jartam, elvittem az egyik halott fulest (Brainwavz M4) egy muszeresz cimboramhoz. Azt mondja, valami okossaggal be van vonva a vezeto szal, es leegetni se nagyon lehet, mert a vezetek szintehamarabb eg el, mint hogy elengedje ez a lakkszeru valami - amirol termeszetesen szinte leugrik a forraszanyag. Valahogy lepiszkalta a cuccot, de a Hama jack-dugo (semmi mast nem kaptam), egy het utan ugyanugy elengedte magat.
-
-igu-
veterán
válasz
burriebonz #21 üzenetére
En, mint forrasztastechnologiai analfabeta, keptelen vagyok ra
-
zack
nagyúr
válasz
kameraman77 #7 üzenetére
Több mint 2 éve használom a Sennheiser IE8-at hóban, fagyban, kánikulában, motoron, futás közben. Kutya baja. Igaz, ez cserélhető kábeles, tehát ha gond lenne a kábelezéssel, csak azt kellene cserélnem.
De közel sincs így, hogy annyira félteni kell ezeket. Tény hogy egy sodort kábel, amivel a custom IEM-ek készülnek sérülékenyebbek, de azért van van jó alternatíva. Az elsődleges szempont mindenképpen a cserélhető madzag a hangzás után. -
Humbert90
csendes tag
Szerintem a legfontosabb a fülhallgatónál a tartóssága és nem a hangzás , bár a skullcandy titanom mind a kettőben jó és egy árba van kb az eb900al
-
Zzenit
tag
Még jó, hogy a Sennheisernél is ie800 csúcs a fülhallgatóknál. Nem okoz ez vmi gondot? Majd holnap megkérdem a jogi osztályon...
-
flash-
veterán
30 ezres árért (ebayon ingyenes szállítással)a TDK BA200 ra lennék kíváncsi...
legjobb agybadugós fülesek közt tartják számon
-
pusszycat
nagyúr
A számok nem győztek meg ez esetben maradok a Sony-nál.
-
darvinya
titán
Jó lenne valamilyen hangzás kép leírás.
pl:
Sony mélyek lágyan simogatja a dobhártyát, magasak mélyhez hasonlóan nem érces.
Ideállis lágyabb, közép ütemes rock, klasszikushoz.
Rosszabb és jó minőségű hanganyagokra sem érzékeny, mert szépen elsimítja hibákat.Panasonic mélyek erőteljesen lükteti a dobhártyát, magasak enyhén érces.
Ideális keményebb metál zenékhez, mert kiemeli a dob, cintányérokat, gitár tónusokat.
Ajánlott minőségi hanganyagot hallgatni, mert a rossz minőségűt hamar felerősíti. -
kameraman77
tag
Nekem az a gondom ezekkel a drága cuccokkal, hogy ha véletlenül beleakad valahova, vagy belekapok, ugyanúgy elszakad, mint az 500 forintos. Így inkább maradok az 500 forintos HAMA cuccnál, az nem fáj, ha elszakad, vagy megtörik... Ez ezért a pénzért túl steril használatra ösztönöz. Félteném.
-
Prevent
aktív tag
A ie800-at hol lehet beszerezni?
-
-
Picco
addikt
erdekes h nemet ebay-en 40-50 euro kozott mozog az ie800. ha tenyleg ilyen jol szol, annyiert jo vetel lehet.
-
Segal
veterán
Ezek azért nagyon távol állnak a felsőbb árfekvéstől simán lehet kapni 150-200 körül is fülhallgatót. Persze a 2000ft-os kategóriát alapul véve ezek is drágák.
Mindenesetre én le nem cserélném a Shure fülesemet ezekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Automata kávégépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1 humoros
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest