- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #77 üzenetére
Tény, hogy a leggyorsabb proci az Intelé, ezt nem is lehet vitatni, de az ár éppen elég a versenyhez. Nem mindenki csak a legerősebb procit veszi, mégis mindig ez kerül előtérbe, pedig gyanúsan nagyságrendekkel nagyobb a megvásárolt 50e Ft alatti procik száma, mint a drágábbak. Persze értem én, hogy itt mindenki a legjobbat venné, de ugye ez csak álom.
Ahogy írtam is, nyilván kevés, nyilván nem fognak fordítani, viszont integrált grafikus vezérlős megoldásaival az AMD már letolta az Intelt, és egyre többen fordulnak ebbe az irányba, mert aki nem hardcore gamer, annak költséghatékonyabb megoldás, és az emberek 70%-ának csak egy office style gépre van szüksége.
Arról már nem is beszélek, hogy mindezek mellett a gépek nagy részében nem alapvető hardverelem az SSD, pedig már annak is alapfeltételnek kellene lennie szerintem. -
RVR400
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #68 üzenetére
Az a baj, hogy én ezt már legalább 15 éve is hallottam, ahogy már akkor is az AMD végnapjait vizionálták az emberek. De egy dologba senki sem gondol bele, Mi lesz, ha véletlenül az AMD átveszi a piac nagy részét? Akkor az Intel automatikusan bezárja a bazárt? Vajon csak akkor lehet életben maradni a piacon, ha Te vagy az első? A másodiknak nem jut elég nagy szelet, és bezárhat? Szerintem mindenki örüljön, hogy jelen van mindkét cég, így van verseny. Ha nincs verseny, akkor vajon itt járnánk, ahol most?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest