- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#19617792 #50 üzenetére
Itt most arra is gondoltam, hogy megéri-e a játék a játék árán kívüli ráköltést, ami a hardverben manifesztálódik. Konzol esetében is megtörténik ez, legfeljebb kevesebbszer és kisebb mértékben.
Ez attól függ mennyi játékot veszel. A konzolok HW-ének ára ugyanis bele van építve a játékokéba. Tehát mikor te megveszel egy játékot 17k-ért, ami pc-re csak 11-12, akkor az az 5-6k a HW-re megy. Ebből a résből tudja a Sanyi meg a Misi megengedni, hogy a HW-t féláron adják. ÉS ha kiszámolod, hogy egy konzol árából 100-200k-t engednek, amit 5 év alatt kell behozni, az évi szinten 4-8 játékot jelent. Ez igencsak hozható szám. És -ellenben a HW-ekkel- az új játékok ára nem csökken, a HW avulásával, tehát effektíve még kevesebb a szám.
-
Archer
őstag
válasz
#19617792 #26 üzenetére
Bár nem szokásom de kicsit azért védeném a Crysist. Ha kihagyták volna a végéről az alienes marhaságot, egész korrekt kis játék lett volna. Delta-n végiglopakodva a játékot azért nem olyan egyszerű az és szerintem kifejezetten élvezetes. Normalon végigrambózva persze minden hülye végig tudja vinni, mivel a nanoruha okosan használva könnyebb fokozatokon gyakorlatilag "god mode". Far Cry 1 is egy élvezetes, szép grafikájú, változatos helyszíneken játszódó klasszikus FPS volt.
Stalker meg szerintem túl van értékelve, az eredeti elképzelésekhez képest egy kiherélt, gyakorlatilag 0 interakcióval rendelkező környezetben játszódó játék. Nagyon az sincs túlbonyolítva. Menni kell oszt' lőni (emberenként 1 tár mert a fejlövés nem igen működik).
-
keIdor
titán
válasz
#19617792 #26 üzenetére
Állítólag 4-5 órás lesz a single player, úgyhogy nem lesz egy tartalmas valami, de erre számítani lehetett, mert a mai AAA kategóriás FPS-ek ilyenek. A Bulletstorm is 6-7 óra volt nekem, pedig nem siettem vele... egyébként a multi player lesz az érdekesebb számomra, ott több 10 órákat is elleszek vele.
Egyébként több százezret egy játék sem ér. De aki érzékeny az árakra annak konzolt kell venni. Még úgy is olcsóbb, hogyha nem warezol és Live-ot is fizeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tesla topik
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest