Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Archer #33 üzenetére

Crysist egy kicsit tovább cincálom. :DDD Azt értem, hogy magasabb nehézségi fokozaton nehezebb lesz a játék, ami már kíván némi taktikázást, de ezen kívül nincs más.

"Far Cry 1 is egy élvezetes, szép grafikájú, változatos helyszíneken játszódó klasszikus FPS volt."

Ezt aláírom, valóban hangulatos. Csak egyszer már el lett sütve, így a Crysis már nem új.

"Stalker meg szerintem túl van értékelve, az eredeti elképzelésekhez képest egy kiherélt, gyakorlatilag 0 interakcióval rendelkező környezetben játszódó játék. "

Az "alpha" verziókat (amik kikerültek a netre) volt alkalmam játszani, ezt is alá tudom írni, de legalább valami van benne, ami nem köt szorosan egy lineáris menethez, persze akármit csinálsz, a missziók ugyanazok, de előtte és utána is bármit csinálhatsz, nem kell feltétlen A-ból B-be menni, majd B-ből C-be, "kirándulhatsz" közöttük. A játék idő megnyúlik és találhatsz érdekességeket, pl értékes artifactok, amiket eladva könnyíted további boldogulásodat. Végül tényleg sok mindent kivettek a STALKER-ből, amit sajnálok is.

"mert a fejlövés nem igen működik)"

Tudni kell lőni. :P :DDD

Keldor papa: Itt most arra is gondoltam, hogy megéri-e a játék a játék árán kívüli ráköltést, ami a hardverben manifesztálódik. Konzol esetében is megtörténik ez, legfeljebb kevesebbszer és kisebb mértékben. De leginkább azokra gondoltam, akik egy játék miatt képesek 100k-t kiadni gépre, hogy jól fusson, miközben sok újat nem tud mutatni a játék. Az, hogy megteheti még nem mentség arra, hogy meg is kell tennie.

zoltanz: Ma a legtöbb AAA játék FPS, ennek van talán a legnagyobb húzóereje, így ebben a viszonylatban mozogtam.

bartucc: Én is jókat szórakoztam a Crysissel, míg 1-2x végigvittem, de különösöbben nem ragadott meg. Volt benne 1-2 jó poén, de ennyi. Bulletstormmal nemrég végeztem, időt elütni vele jó volt, abban is volt néhány poén, de semmi különös.

A COD meg már tényleg vicc-kategória. A COD4MW-re még azt mondom, hogy szódával oké, mert modern hadviselés egy könnyed árkád-őrületben, több szereplőn keresztül nézve, utána viszont erős rókabőr... BFBC2 annyit hozott mellé, hogy egy szereplőn keresztül megyünk végig, kicsit megismerjük, illetve látványosabb, pl a fizika okán.

Új hozzászólás Aktív témák