- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Crysist egy kicsit tovább cincálom.
Azt értem, hogy magasabb nehézségi fokozaton nehezebb lesz a játék, ami már kíván némi taktikázást, de ezen kívül nincs más.
"Far Cry 1 is egy élvezetes, szép grafikájú, változatos helyszíneken játszódó klasszikus FPS volt."
Ezt aláírom, valóban hangulatos. Csak egyszer már el lett sütve, így a Crysis már nem új.
"Stalker meg szerintem túl van értékelve, az eredeti elképzelésekhez képest egy kiherélt, gyakorlatilag 0 interakcióval rendelkező környezetben játszódó játék. "
Az "alpha" verziókat (amik kikerültek a netre) volt alkalmam játszani, ezt is alá tudom írni, de legalább valami van benne, ami nem köt szorosan egy lineáris menethez, persze akármit csinálsz, a missziók ugyanazok, de előtte és utána is bármit csinálhatsz, nem kell feltétlen A-ból B-be menni, majd B-ből C-be, "kirándulhatsz" közöttük. A játék idő megnyúlik és találhatsz érdekességeket, pl értékes artifactok, amiket eladva könnyíted további boldogulásodat. Végül tényleg sok mindent kivettek a STALKER-ből, amit sajnálok is.
"mert a fejlövés nem igen működik)"
Tudni kell lőni.
Keldor papa: Itt most arra is gondoltam, hogy megéri-e a játék a játék árán kívüli ráköltést, ami a hardverben manifesztálódik. Konzol esetében is megtörténik ez, legfeljebb kevesebbszer és kisebb mértékben. De leginkább azokra gondoltam, akik egy játék miatt képesek 100k-t kiadni gépre, hogy jól fusson, miközben sok újat nem tud mutatni a játék. Az, hogy megteheti még nem mentség arra, hogy meg is kell tennie.
zoltanz: Ma a legtöbb AAA játék FPS, ennek van talán a legnagyobb húzóereje, így ebben a viszonylatban mozogtam.
bartucc: Én is jókat szórakoztam a Crysissel, míg 1-2x végigvittem, de különösöbben nem ragadott meg. Volt benne 1-2 jó poén, de ennyi. Bulletstormmal nemrég végeztem, időt elütni vele jó volt, abban is volt néhány poén, de semmi különös.
A COD meg már tényleg vicc-kategória. A COD4MW-re még azt mondom, hogy szódával oké, mert modern hadviselés egy könnyed árkád-őrületben, több szereplőn keresztül nézve, utána viszont erős rókabőr... BFBC2 annyit hozott mellé, hogy egy szereplőn keresztül megyünk végig, kicsit megismerjük, illetve látványosabb, pl a fizika okán.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest