- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isee
senior tag
Hát nem tudom akkor, nekem megvan a Tranfsormers 1080p-ben (cirka 17Gb) és anno a HD3200-esen szaggatott (pedig kodek, player, proci minden megvolt hozzá ami kell) aztán ideiglenesen vettem egy HD4550-t a FullHD filmek miatt, akkor szépen vitte
Igaz a jelenlegi HD4200-esen ha meg van húzva egy picit, egy X2 245-ös procival szépen megy
A sima HD-t (720p), azt minden kín nélkül vitte a HD3200-es is -
Isee
senior tag
Igen, ebben van valami, de ezért is írtam, hogy nem játékra termett egy int. vga
Aki játszani akar, az vegyen egy "normális" karit, meg egy olcsóbb, mégis jó lapot.
Mondjuk én úgy csinálom, hogyha valamit végig akarok játszani, és biztos nem lesz elég hozzá a 4200, hogy szépen menjen, akkor kerítek ideiglenesen egy vga-t, aztán meg eladom
ra3-at én is próbáltam, az viszont tényleg szépen megy igp-n. Sőt, még a GTA IV is elszaladgál rajta (mondjuk ahhoz meg kell rángatni az órajelet egy pöppet) -
Isee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest