- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
A görgővel nincs nagy gond, bár olyan érzés, mintha pár homokszem lenne alatta (a görgőt lenyomva feljön az exposé külön nagy találmány, szerettem). És nem, nem szidom a mekk cuccokat, konkrétan ez az egér nem tetszett, míg a kis BT-s billentyűzetet imádtam, azóta is hasonlót szeretnék PC-re (a Genius i220 hasonló, tudom, de elég hiánycikk itt vidéken, jó egy hónapja hívom a boltokat itt, senkinek nincs... ekkora tételnél meg nem futároztatok Pestről, többe fájna a szállítás, mint a termék)
moonman: akkor tudod, miről beszélek
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Az a te bajod, koma, hogy nem használtál még Mighty Mouse-t... az után azt mondanád, hogy a táccspád megváltás. Még külön "mozgásgyorsító" progival is egy nagy tetű, emellett nehéz és eléggé tapad az átlag alátéthez. Én elszüttyögtem vele egy pár hetet, de a menyasszonyom például öt perc használat után kijött hozzám a konyhába (épp túrtam) hogy vagy bekapcsolná inkább a pécét, vagy a pécén lévő egeret (filléres ánégytekk) kössem át a Minire, mert idegbajt kap ettől a fehér biszbasztól, és szól, mielőtt összetörné
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Ráadásul plazmáról van szó, ami finoman szólva is használhatatlan sz*r monitornak. Beég, ghostol, satöbbi. Tudom, plazmám van, sőt, Mac Minit is használtam már rajta, főleg az XBMC részét. Ahhoz persze jó a plazma is, de amint kilép az ember, millió olyan dolog van egy oprendszerben, aminek fix helye van, azt meg nem szereti a plazma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Napelem
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...