Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taplo

tag

válasz sith7 #13 üzenetére

Toltam több mint egy év BC-öt szerettem nagyon, jó kis játék csak hiányozott még 20 új pálya kb.... De szép egy év volt sok új haver jó kis közöségek és mi rengeteget waroztunk szinte mindent elértem(elértünk) amit lehetett magyar bajnokok lettünk.... nyertünk egy BECUPot magyar válogatottal több ország nemzeti 8át levertük az europa bajnokságon csak a Német válogatott véget vetett a menetelésünknek akik végül meg is nyerték az EBt de kb szerintem top 4ben benne lehetünk volna ha nem igy alakul a sorsolás....

Most meg az OGCnek segitek és neveznék egy csapattal Crysis 2 ESLre csak még sehogy nem állunk kérdéses lesz e belöle valami vagy csak Funnolás marad...

De sith a BF3 biztos játszunk még együtt majd pár töltényt félre rakok és rá irom a neved :D

• Taplo

tag

válasz sith7 #11 üzenetére

sith én mindig tiszteltem azokat akik önzetlenül segitetek és próbálták az embereket rá vezetni egy olyan útra ami szórakoztató és nem magukért csinálják hanem a közösségért..

most az elkövetkező hetekben próblunk kampányokat ősszerakni és további magyar multiplayer közöségeket létre hozzni... ha jól emlékszem ez neked sem rég kezdődött mikor elkezdtem PHn nyomni (Battlefield Bad Company 2 fórum),hogy ne csak itt irkáljatok hanem szervezünk gyakorló warokat... én már sok játékban csináltam ezt jelenleg a Crysis 2ön ügyködöm...

de jó érzés mikor 4-5 ember megmarad.... ma hallgattam a PH Crysis2 csapatát játszani
    és mosolyogtam egymásért játszotak Capture the Relay mód ment... fent volt egy apa a fiával és pár srác aki egy hónapja még nem volt nagy Teamspeak veterán.... és olyanok voltak mint egy csapat még hosszú az út de jó volt hallani őket küzdöttek és nyertek...

mondjuk nem én voltam az ellenfél :D azaz nem voltam a szerón,de akkor is nekik drukolok,ha ellenem játszanak....

SZÉP VOLT SRÁCOK ha lesz 3v3 kupa márpedig lesz!!! akkor a PH elindulhatna
    2-3 csapattal !!!! nem feltétlenül a gyözelemért de biztos jó móka lesz, lehet belőle tanulni és szerintem egy második helyet simán elhozhatok :Y

TBT

• Taplo

tag

válasz Jofi81 #5 üzenetére

köszönöm,hogy elolvastátok!!!

1 Jofi akkor lehet itt az ideje.... lesz most egy kis kampány a multiplayerek mellett ez még csak a kezdet... ha már megveszel egy játékot akkor ne csak a felét használd.... :)
    mondjuk én is csak a felét használom csak a másikat :) vegyünk ketten egy játékot te singleözöl és multizom ;]

2
    köszi sith mester

3
    bekezdéseket majd javitom ha lesz rá affinitásom...

4
    felsorolsz szipiszupi single játékokát akkor érvként felkéne sorolnom egy millió nick nevet és 15 játékot amit esténként százezrek játszanak együtt szerte a világon? az egész arról szól szerintem,hogy probáljátok ki és remélem tetszeni fog és akkor jövö héten vagy jövö honapban már együtt küzdünk a harcmezön és én fogom fedezni a seggeteket :)

5
    barátnő nem örül de jönnek a szokásos férfi érvek: ha kocsmáznék vagy csajoznék az jobb lenne? :DD meg kell találni az egyensulyt nyilván könnyü függővé válni...

Új hozzászólás Aktív témák