Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
#19784448 #46 üzenetére
Miért? Van aki megteheti. Ismerek olyat, aki 80 millió forintért vett magának kocsit. Mert az kellett neki. Én meg házat vettem volna annyiért. A kolléga azt írta, hogy venne egy jó telefont, meg elmenne wellness hétvégére, minthogy kiadjon 360ezret egy telefonért. Nincs ezzel semmi gond, azért írtam, hogy okés.
-
icemad
nagyúr
válasz
Rusher4587 #37 üzenetére
Nekem is jobb lenne valami vastagabb telefon. Mindegyikhez vennem kellett tokot, mert anélkül meg sem tudom fogni.
-
icemad
nagyúr
válasz
mackoapo11 #35 üzenetére
Okés.
-
icemad
nagyúr
2 évente sajnos muszáj elhoznom az aktuális flagshipet. Mert (nálunk) szolgáltatónál jóval olcsóbb, és adnak hozzá egy csomó extrát.
Nemrég megnéztem a magyar árlistát is. Hát nem semmi, hogy milyen árréssel dolgoznak a cégek....
Pl. mifelénk egy alap s8, 100 perc beszélgetéssel, plusz 5 giga mobelnettel, havi 41 euróért elhozható. És nincs semmi extra költség. Nincs olyan, hogy fizess 300 eurót az első hónapban. 0 azaz nulla euróval elhozható, utána meg havi 41 euró. Az kb. 3 óra túlóra nekem, havi szinten. Annyit meg megér.
-
icemad
nagyúr
Egy ilyen csomag érdekelne, ha lesz majd szolgáltatónál.
Zolik: Azért a kiegészítők megérik a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest