Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shader
aktív tag
Az nvidia saját keymappere jó, de csak a saját gamepadjához.
Csakhogy egy szimulátor játékot pl. Strike Suit Zero-t azzal lenyomni....
Viszont, egy joystic-et tényleg jól felmappelni a Tincore sztem a legjobb. (ROOT jog kell).Root jog nélkül az ES is csak a felhasználói mappákat látja. Igazából nem vagyok biztos benne, hogy neked nincs ott. RootExplorer a legjobb erre. (Beállításokban--rejtett mappák mutatása be). (ROOT jog kell).
Töltöttség jelzés is passz
Megoldás Custom ROM, vagy Xposed framework GravityBox LL. (ROOT jog kell).Play--->Tegra Zone 2 pl.
Én nemrég vettem egy ilyen tartót. A bölcsőrészből kivehető a gumi, bármilyen szögben állítható, megfelelő, kemény 1400 Ft... [link] Googlizol egyet, fullig van a net ezer félével....

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megoldás Custom ROM, vagy Xposed framework GravityBox LL. (ROOT jog kell).