Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zol77
aktív tag
Gyakorlatilag semmit nem küzdöttem érte.1-2 hónapja készülök venni Shieldet,szinte napi szinten ment már a kell / nem kell agyalás,majd itthon is találtam egyet jófogáson az egyik hétvégén,amiről szintén lebeszéltem magamat hétfőre,hogy nem kell. A sors érdekessége ,hogy kedden kapok egy mailt az Amazontól,hogy 50$ kuponkód bármelyik (16GB,vagy 500GB) Shield TV-re. Ennyi a történet. Az nem tudom,hogy számít e,hogy többször a kosárba tettem az árak miatt,hogy mennyi a végösszeg,meg a regisztációm is régi már az Amazonra,több éves,és amerikai cím van megadva,ami kellett még anno a coin gyűjtögetéshez.
Ja,meg van több mint 300 fizetős app a néhai "Today's free app" -ból ,amíg volt ez a lehetőség.
Annyi van még,hogy céges névre nem engedte beváltani,próbáltuk azzal is,de egy másik kolléga privát accountja már elfogadta a kuponkódot. 6.-án kaptam, és 18.-ig lehet beváltani.Közben megnéztem jófogáson,még mindig ott van,csak valószínű,hogy ott már lejárt a 3 hónapos ingyen Grid,ami már Geforce Now néven fut.
 - 

bostone
addikt
A tincore tényleg jó cucc. Egérrel, billentyűzettel is működött (egy darabig), sőt kész beállításokat lehetett letölteni egyes játékokhoz. Nekem első fokon nehézségeket okozott a működése, mert nem túl egyszerű, viszont részletes.
Elvileg a totalcommander is látja a rejtett fájlokat. Root explorerem is van valahol, mikor az amazonról ingyenesen lehetett letölteni, de nem tudom melyik fiókommal használtam.
Tartót nem szeretnék, értelmes tokok után kutatok, bár egyelőre kézben tartva használom android fronton. Nfs, mc5 stb.
 - 

bostone
addikt
Az nvidia saját alkalmazása nem megfelelő tincore helyett?
Ha az es fájlkezelővel nem találni tegraota könyvtárat rootolt készüléken, akkor minden ok?
Töltöttségjelzést, hogyan lehet százalékosra állítani?
A tegrás játékokhoz, vagy néhányhoz, hozzá lehet hivatalosan jutni ingyen? (Half Life...)
Értelmes tokot merre érdemes keresni? Főleg a gyárihoz hasonlatos támaszték/tok érdekel.
 - 

Vettem ilyen fóliát, hát csalódás lett a vége.
- csak 1 db fólia jár
- az az 1db fólia esetében is csak a ragasztós oldalon van lehúzható felület, így a felső rész már szabad volt alapból sérüléseknek
- a sarka sérült volt, így e miatt volt el nem tűntethető buborék miatta-> kuka
 - 

- 

- 

- 

- 

Igen.
Megnéztem a regisztrációmmal és amikor új címet próbálok megadni, akkor listázza az összes EU országot...azt ugye nem is kell mondanom, hogy Magyarország Ungarn-ként szerepel, csak le kell gördíteni a listát
+próbáltam rendelést leadni és gond nélkül listázta a GLS futár árát Magyarországra.
Lehet februárban rendelek én is mégegy WIFI-s példányt, de addig még megpróbálok 1-2 havert rábeszélni, hogy vegyenek ők is, mert akkor feleződne a 20 eurós futárköltség

- 

- 

- 

Szerintem átutalást el sem fogadnak, meg azzal nem is érdemes vásárolni külföldről, mivel horribilis banki költség jönne rá. A Caseking nem forintosít, Euróban fizetel nekik.
2 lehetőséged van:
- Paypal (úgy beállítva, hogy ne ő legyen a váltó)
- közvetlen bankkártyaHa jól beállítod a PP-t vagy bankkártyával vásárolsz, akkor a bank fogja átváltani extra költség nélkül a könyvelési napon aktuális deviza eladási érték szerint. Annyi költsége van ennek a fizetési módnak, mintha egy helyi PC boltban fizettél volna kártyával...csak ebben az esetben a PC bolt Németországban van

PP és bankkártya fizetésnél azonban felszámol 2-4 eur extra költséget a Caseking.
 - 

- 

bostone
addikt
Egyes vélemények szerint a bolt nem tart fenn raktárkészletet, tehát így gondolkodj, ha tőlük rendelsz.
Átbogarásztam az ismertebb és a kevésbé ismert üzletek áruválasztékát az inteneten. Egertől-Kecskemétig több helyen rákérdeztem. Ez a kütyü ritkább, mint a fehér holló.
Úgy emlékszem az nvidia csak az államokba szállít, de ezt ne vedd készpénznek. Akik az amazonon hirdetnek, elvileg hivatalos partnerek, rendelheted európából is, talán a német amazonnal jársz a legjobban, bár mostanában a forint mozgása kevésbé kedvez számunkra. Ebay-en is tudtam egy hivatalos olasz vagy spanyol forgalmazót, de nála nincs már készleten.
 - 

Gameloft játékok évek óta híresek arról, hogy Tegra chipsetet nem szeretik, sajnos ez a helyzet az Asphalt 8-al is. Hiába fényévekkel erősebb a Tegra K1 gpu terén mint pl egy Snapdragon 805, sajnos Adreno alatt érezhetően jobban fut az Asphalt.
Van olyan játék is (pl XCom sorozat) ami meg egyáltalán nem támogatott a Shield alatt, mivel a 2K lusta Tegra támogatást adni (ez nem jelenti azt, hogy el sem indítható , van rá trükközés)
Viszont a Shield védelmére szóljon, hogy a legtöbb játék (pl KOTOR, Heartstone, Oddworld, Baldurs Gate 2) gyönyörűen fut és van játék, ami csak Shield-en fut (Half Life 2, HL2 ep1, Portal, Zombie Driver)
Tehát ha van is játék, ami nem fut Shield-en vagy lassabb, mint máson, akkor ott nem a hardver a hibás, hanem a játékot fejlesztők.
Mondjuk fordítva is igaz, pl a Haegemonia LG G2 alatt (Adreno 330) érezhetően lassabban fut nekem, mint Tegra K1 alatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - További aktív témák...

- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
 - Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
 - Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
 - Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
 - Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval

- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
 - ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
 - Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.