- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Most elővettem a fiókból, nyomtam egy gyári visszaállítást és meglepően jól működik.
Gyereknek tökéletes, rajzolgatni is tud rajta. Akksi behalt 1 órát megy, de legalább nem tabletezik egész napnem fogom cserélni, láttam forrasztani is kell, 6.6e ft aliexpresszről annyit nem ér, lehet köv héten összetöri.
-
nexus6
aktív tag
jó sok idő eltelt, kellemesen használtam eddig a tabletet, sok film lepörgött rajta. elmúlt 2 éves és az akksi kezd gyengülni. Házilag lehet cserélni vagy hol lehetne hivatalosan? Mivel nulla gondom van a shielddel
-
kissb1212
csendes tag
Sziasztok
Nvidia Shield TV érdekelne, esetleg ha tudna valaki egy eladót ne tartsa magában.
Köszönöm
Üdv Balázs
-
nexus6
aktív tag
tegnapelőtt megint feldobott egy shield frissítést, ez számomra hihetetlen hogy még mindig jönnek hozzá a hivatalos frissítések...
-
galbi1972
tag
Tud valaki profi autós tartót a K1-hez?
-
nexus6
aktív tag
azért szerintem nem rossz készülék, szombat este feldobott egy frissítést (750 mb körül volt), amiben javították (pont írtam 3 hete) a launcher és egyéb hibákat. Egy ilyen régi tablet és jönnek hozzá a frissítések szerintem ez szuper dolog a mai tech időszakban.
-
sharkypeti
aktív tag
Feltűnt egy furcsaság: ha gyengébb (1A) töltővel töltöm, akkor bizonyos időközönként felébred a kijelző. Ha erősebb (2A) töltőt használok, akkor nincs ilyen jelenség.
-
bolcsodal
addikt
Valaki probalta mar BT egerrel a tabletet? Ma megerkezett a Blitzwolf BT billzetem es ki akartam probalni mit tud a tablet, ha picinyke laptopkent akarnam hasznalni. A billzet okes, bar a magyar kiosztast nyilvan elfelejthetem (mint hogy a beirt szovegbol latszik is), de amikor az egeret csatlakoztattam, akkor amaz hasznalhattlannak bizonyult. Az eger pointer mintha oriasi lag-gal mukodne, ide-oda ugral. Ez valami specko android ficsor, vagy a tablet nem szereti a BT egereket? Kiserletnek mondjuk erdekes, de szomoru lennek ha nem lehetne egeret hasznalni vele.
-
galbi1972
tag
tTorrent porgramot tettem fel, és ment bele egy 32GB-os SD kártya mind ez Android 7.0 alatt. A gondom az, hogy a tTorrent beállításainál nem tudom megadni letöltési útvonalnak az SD kártyát. Mobilon Android 5.1 -nél kellett egy root és az SDfix nevezetű program. Itt mi lenne a megoldás?
-
bolcsodal
addikt
válasz
FLATRONW #684 üzenetére
Szerintem nincs különbség a két mód között. Ugyanúgy belassul, ha külső tárként használom (kipróbáltam), egyszerűen lassú lehet a vezérlő, akármilyen gyors kártyát teszek bele. A gyengébb chipsetes (Snapdragon 615) telefonom nem szenved ennyit az SD kártyákkal....
Korábban egy 32GB-es Kingston TF-et próbáltam (48/10) most egy Samsung Evo+ 64GB figyel benne (80/20 read/write) de ezzel is döcög.
Viszont a Kodi hasít és nem kínozza a procit annyira, mint a VLC...
-
bolcsodal
addikt
Nova launcher-el nektek is gyorsabbnak tűnik? Vagy csak illúzió...
Ha SD -kártyát kap a gép azonnal dadogni kezd...elég idegesítő.
Más...VLC for android/video lejátszás PC-n tárolt anyagból durván terheli a procit. Ez normális, vagy csak azért tolja izomból mert nincs AC3 hangsáv?
-
galbi1972
tag
Na kicserélték,ez már jô. Nagyon korrektek voltak velem. Más, erre van valami kehetőség a két koppos ébresztésre?
-
nexus6
aktív tag
válasz
galbi1972 #672 üzenetére
nekem is innen van és nem volt gond. szerintem kifogtál egy hibás darabot. garancia és kicserélik...
nekem a 7-es verzióban párszor kiakad a launcher és most legutóbb elment a hang. persze egy újraindítás megoldott mindent. csak a régi verzió szerintem kicsit stabilabb volt. szerintem ez még mindig egy szenzációs kis gép. -
hallerlaller
addikt
mi ez a shield reward program pontosan?
-
bolcsodal
addikt
Yup...a stylus viszont erősen felejtős...legalább olcsó volt.
-
GRaul
őstag
Kint van a Nougat
-
MS74hu
tag
Sziasztok. Érdeklödnék hogy Nvidia Shield K1 tablett-re lehet-e kapni üveg fóliát? Néztem a guglit de nemsok infót találtam róla.
-
bolcsodal
addikt
Lol...4 hete rendeltem Directstylus 2-t....még mindig "out of stock", nem beszélve a kontrollerről....
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Csatlakoztam en is az nvidia shiledesek csoportjaba rgy ilyen tabbal. Az alza-rol rendeltem meg. Eddig tetszik a gep. Gyorsabb mint a nexus 7 2013mas verzioja. Bar a multitaskinggal neha baja van
-
bolcsodal
addikt
Az első dolog egy ilyen cuccnál nyilván, hogy csatlakozol a Wifi-hez. Amikor megpróbáltam szomorúan konstatáltam, hogy csak a 2.4 GHz-es hálózatot látja valami miatt...már vágtam volna földhöz elkeseredésemben, hiszen ezen a hálózaton búcsút mondhatok a game-stream minden formájának (max adatátviteli sebesség harmatos), amikor gondoltam inkább utánanézek.
A probléma inkább android, mint Shield függő állítólag. A cuccok egy része, amin 6.0.X android fut (vagy hardverfüggő...ennyire nem mentem bele) egyszerűen képtelen csatlakozni 5GHz-es wifi hálózatokhoz ha azokon a beállított csatorna channel 50-150 között van. Az enyém éppen 124-en csücsült.
A megoldás az anyázáson kívül az, hogy a router-t beállítod, hogy legyen szíves 50 alatti csatornát választani! Átállítottam 48-ra és így már a Shield is látta...
Teszem hozzá, hogy a szutyok Cube T7-em símán csatlakozott az 5G-s wifihez zokszó nélkül...
-
bolcsodal
addikt
Üdv! Sikerült beszereznem egy Shield K1-et így a karácsonyi roham előtt (nem volt egyszerű, lényegében lerabolták a készletet, amióta 199$-ért vesztegetik).
5G wifi probléma rögtön előjött. Névleg, channel 50-150 között képtelen csatlakozni a router-hez, de ez megoldható. A PC-vel hibátlan az együttműködés, Steam játékokat gyönyörűen stream-eli.
Kontroller kérdéshez csatlakoznék én is. Van valakinek kézzelfogható tapasztalata PS4 kontrollerrel? Nem feltétlenül adnék ki most 80$-t a saját kontrollerért (már ha lehetne kapni ugyebár...).
-
Empotempo
csendes tag
válasz
SlayerSub #652 üzenetére
Én nagyon még vagyok elégedve a Shield kontrollerrel. Kézre áll, kényelmes, minőségi darab. Én még a Shield tv-hez felár nélkül kaptam. Haptic feedback nincs, pedig az olvasottak alapján képes lenne rá. A jack csatlakozó nálam külön plusz pont. De az xbox kontroller is tökéletesen működik, mind a tableten, mind a Shield tv-n.
-
SlayerSub
tag
De szuper!! Köszi.
a logitech vezetékest én is olvastam h működik, de amiatt h lehet tvre is kötnèm én inkább wirelesst akarok. Sztem ezek után akkor megveszem a logitech F710et, azt bárhol kapni, még sztem nem egy rossz márka. Fog kelleni valami extra program hozzá vagy simán felismeri majd?
-
SlayerSub
tag
Hali!
Esetleg van itt olyan valaki aki használja nem eredeti nvidia controller-el.
Nem igazán szeretnék 20k kiadni erre.Találtam angol forumokat ahol ajánlanak ezt azt, de gondoltam hátha van valakinek elsőkézből tapasztalata.
-
DVlad
őstag
Grazie mille!
-
Empotempo
csendes tag
10 euró. Az aktuális árfolyamon vonják le. Ha nem mondod le az ingyenes 90 nap után, akkor a jövőben automatikusan vonják a regisztrált bankszámláról.
K1-re bármit le tudsz tölteni a google store-ból ugyanúgy, mint telefonra. (A Shield Tv-nél már más a helyzet, ott teljesen másként néz ki a store és sokkal kevesebb alkalmazást is találsz, csak azokat amelyek kontroller kompatibilisek.) -
5381
aktív tag
-
5381
aktív tag
Sziasztok! Működik Magyarországon a Geforce Now? Azt írja, 3 hónapig ingyenes és ingyenes játékot is próbálok levenni, de úgy is kártyaadatokat kér. Nekem nem olyan kártyám van, amit az nvidia kér és nem tudom, hogy cseréljem-e. Jövő hónapban lejár a kártyám, tehát mindenképp cserélem, csak hogy válaszak-e olyat, amit az nvidia kér...
-
nexus6
aktív tag
válasz
FLATRONW #637 üzenetére
alzatól megérkezett két nap alatt, tegnap volt a töltés belakás. eszméletlen jó, egyből jöttek a frissítések. este már robogott a rr3
nagyon jó kis gép, most kezdem bújni hogy melyik tok legyen, milyen fólia, töltő (egy 64-es kártyát is vettem bele tegnap). Stylust érdemes hozzá nézni? egyik fórumban itt írták hogy semmi különös a gyári.
azt sehol nem olvastam hogy milyen zenei fronton. szerintem nagyon jó. egyből este teszteltem fejhallgatóval meg flac-kel.
még tegnap felmerült bennem, hogy a két koppintást lehet valahol esetleg beállítani (én nem találtam), illetve melyik a legjobb lock apk? ne kelljen mindig a bekapcsoló gombot nyomni.
nem bántam meg, ennyi pénzért szerintem szuper gép. már az is eszméletlen furcsa volt, hogy rr3-ban nincs jóformán töltési idő, a régin mindig eltelt 25-40 másodperc egy-egy kép-váltás között. -
nexus6
aktív tag
most újra kapható a cyberportnál és az alzanál. megrendeltem egyet 200 euroért.
-
nexus6
aktív tag
alza-n volt pár darab, sajnos csak telefonon néztem és ott nem tudtam megrendelni, mert kb 2 óra alatt el is vitték az összeset...
még mindig gondolkodok, mert a xiaomi mi max is mozgatja a fantáziám.
antutuban hogy teljesít most (6.1 vagy 6.2 antutunál)? lehet békávén jobb a kisebb mimax, viszont játéknál meg jobb lenne a shield. Árban kb. egál. jujujmitcsináljak -
Crytek
nagyúr
Idén már nem lesz új Shield tablet azt pletykálják
-
DVlad
őstag
Így van. Ha józanul vizsgáljuk, akkor egyértelmű, hogy ez egy kiváló és erős gép. Számomra az egyetlen hibája a kis méret. Ha 10-es lenne, már rég vettem volna egyet. Ha pedig behal a 4 éves tabletem mostanában (remélem, nem), akkor jelenleg biztosan ezt venném, hiába csak 8-as. És nemsokára valószínűleg egy tv-t venni fogok. Azt is ördög-űzik folyamatosan, érthetetlen. Pedig az is kiváló gép.
-
nexus6
aktív tag
ezért nézem én is még most is. már tavaly is voltak (még év elején is) hírek az x1-es tabletről. aztán csak a google pixel c kapta csak meg (ez is lehet amolyan guglis üzletpolitika, hogy csak neki legyen, aztán ha lejár mondjuk 1 év akkor lehet kiadni más x1-es tabletet).
a durva az egyébként hogy ez a gép még használtan is elég drága. de ahogy nézem a többi jobb tabletnél is hasonló a tendencia. pl. a másik gép ami tetszik a z3 tablet compact. használtan kerül annyiba mint újonnan került amíg lehetett venni. -
nexus6
aktív tag
cikkeztek hogy fcc-n van az esetleges utód. engem érdekelne a cucc, a régivel együtt. csak sajnos mg használtan is alig kapható (ebay)...
-
Empotempo
csendes tag
Nvidia Shield Tv tulajok figyelmébe:
http://atvlauncher.trekgonewild.de/index.php
Az oldal generál egy Leanback kompatibilis appot. A letöltött és telepített app végül is csak annyit csinál, hogy megnyitja a már telepített, de nem Leanback kompatibilis alkalmazást. Az alkalmazás frissítése után is működik (feltéve ha nem változott a "package" név) Chrome-al és tTorrent-tel próbáltam tökéletesen működik.
-
DVlad
őstag
Urak!
Van olyan megbízhatóan működő, telefonra rakható app, amivel a shield tv-t lehet kezelni anélkül, hogy a televíziót be kéne kapcsolni, zenehallgatáshoz például? Vagy az nvidia shield tablet esetleg kiváltja a tv bekapcsolását, hogy a menüben keresgéléshez ne kelljen tévét bekapcsolni, mégis látható legyen a menü? -
Darth_Revan
veterán
Ilyen talalgatasok mar tavaly ota vannak. Sot az Antutu oldalan mar tunt fel meresi eredmeny is. Az Nvidia-nal mar hazon belul biztos van mukodo peldany, de kerdes, hogy kiadja-e az Nvidia, mert a Shield Tablet eleg koltseges project lett nekik (bar hatha elkonyvelik tanulo penznek).
Masreszt biztos visszabb kellene venni az orajelet az Android TV-hez kepest, hisz ott aktiv leghutes mellett uzemel. A Google tabletben is visszabb van veve az orajel. -
válasz
Darth_Revan #619 üzenetére
év végére mondja elvileg:
"The new 8-inch, Tegra X1 Maxwell-based Shield tablet is expected to arrive sometime before the end of the year."
-
Darth_Revan
veterán
Tegra X1-bol csak 1 eszkoz van, az Android TV. Ezen a legtobb jateknal mar nincs a fentebb irt problema, de 1-2-nel (pl a HL2) meg az X1 se tudja eltuntetni teljesen azt, hogy az fps leessen.
Na jo, meg van egy X1-es Google tablet is, de az nem kompatibilis ezekkel a jatekokkal, mert nem az Nvidia altal irt drivereket hasznalja, igy nem garantalt, hogy elindulnak (altalanos Google driverben nincs annyira jo OpenGL tamogatas).
Nvidia reszerol nem biztos, hogy jon x1es tablet, mivel elegge visszaveszik a SoC fejlesztest.
-
válasz
Darth_Revan #617 üzenetére
Tegra X1 válasz lesz erre a problémára? Tegra K1-et ne is vegyek már érdemes kivárni?
-
vannak játékok, amik szaggatnak a shield-en, mondjuk Tegra K1-en?
-
-
DVlad
őstag
Nincs mit, rajta tartom az ujjam a téma ütőerén.
Széria hiba? Dehát csak nagyobb a tároló benne. Más különbség nincsen. Mire alapozod ezt?Én számtalanszor rendeltem már amazonról (com, de, uk), soha nem volt gond. Egyszer előfordult, hogy egyszerre rendeltem erről a háromról és úgy futottak be, hogy usa, uk, de.
-
bostone
addikt
Nagyon köszönöm, hogy felhívtad az akcióra a figyelmem.
Ennek több értelmét látom, mint a dupla kontrollernek.
Amazonról még sosem rendeltem, de valamelyik fórumon biztos segítséget kapok.
A 16 GB játékokra nagyon szerény (amiből a rendszer is kéri a magáét), de talán ezt megoldja a marshmallow, ahol elvileg engedélyezett háttértárra telepíteni.
A pro verzió engem azért aggaszt, mivel egy széria hibásan került a piacra, ki tudja, hogy ez megismétlődik-e mégegyszer?
-
DVlad
őstag
Most 1 kontroller és távirányító kombó van. [link]
A 16 GB kb. mire elég? Hány játék, program fér fel rá? Mert 100€ sok egy 484 GB-os hdd-ért. Ha egy külső hdd-t rákötve nem idegesítő korlát a 16GB a programoknak, akkor értelmetlen az 500-as, de gyanítom, nem véletlen van ilyen termékük is, a kisebb valószínűleg nagyon kevéske.
-
DVlad
őstag
Urak!
Hogy van pontosan ez a ["PLAY YOUR PC GAMES ON YOUR TV"? ] ? Mit kell mibe kötni, hogy egy pc-s játékot küldjön a tv-re? -
Crytek
nagyúr
Vajon az új NV Pascalból is lesz valami jóféle tabletes verzió?
-
-
nortu30
csendes tag
Javítson ki valaki ha tévedek, root joggal sem lehet közvetlenül SD kártyára telepíteni az alkalmazásokat. Ott van viszont pl. a Link2SD progi (Pro változat), ami azokat az appokat is képes áthelyezni, amikhez a rendszer alapból nem ajánlja fel ezt a lehetőséget. Így pedig jó ideig elég a 16 GB, amiből persze a gyakorlatban néhány Gigabájjal kevesebb használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest