Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Valaki probalta mar BT egerrel a tabletet? Ma megerkezett a Blitzwolf BT billzetem es ki akartam probalni mit tud a tablet, ha picinyke laptopkent akarnam hasznalni. A billzet okes, bar a magyar kiosztast nyilvan elfelejthetem (mint hogy a beirt szovegbol latszik is), de amikor az egeret csatlakoztattam, akkor amaz hasznalhattlannak bizonyult. Az eger pointer mintha oriasi lag-gal mukodne, ide-oda ugral. Ez valami specko android ficsor, vagy a tablet nem szereti a BT egereket? Kiserletnek mondjuk erdekes, de szomoru lennek ha nem lehetne egeret hasznalni vele.
-
bolcsodal
addikt
válasz
FLATRONW
üzenetére
Szerintem nincs különbség a két mód között. Ugyanúgy belassul, ha külső tárként használom (kipróbáltam), egyszerűen lassú lehet a vezérlő, akármilyen gyors kártyát teszek bele. A gyengébb chipsetes (Snapdragon 615) telefonom nem szenved ennyit az SD kártyákkal....
Korábban egy 32GB-es Kingston TF-et próbáltam (48/10) most egy Samsung Evo+ 64GB figyel benne (80/20 read/write) de ezzel is döcög.
Viszont a Kodi hasít és nem kínozza a procit annyira, mint a VLC...

-
bolcsodal
addikt
Nova launcher-el nektek is gyorsabbnak tűnik? Vagy csak illúzió...
Ha SD -kártyát kap a gép azonnal dadogni kezd...elég idegesítő.
Más...VLC for android/video lejátszás PC-n tárolt anyagból durván terheli a procit. Ez normális, vagy csak azért tolja izomból mert nincs AC3 hangsáv?
-
bolcsodal
addikt
Yup...a stylus viszont erősen felejtős...legalább olcsó volt.
-
bolcsodal
addikt
Lol...4 hete rendeltem Directstylus 2-t....még mindig "out of stock", nem beszélve a kontrollerről....
-
bolcsodal
addikt
Az első dolog egy ilyen cuccnál nyilván, hogy csatlakozol a Wifi-hez. Amikor megpróbáltam szomorúan konstatáltam, hogy csak a 2.4 GHz-es hálózatot látja valami miatt...már vágtam volna földhöz elkeseredésemben, hiszen ezen a hálózaton búcsút mondhatok a game-stream minden formájának (max adatátviteli sebesség harmatos), amikor gondoltam inkább utánanézek.
A probléma inkább android, mint Shield függő állítólag. A cuccok egy része, amin 6.0.X android fut (vagy hardverfüggő...ennyire nem mentem bele) egyszerűen képtelen csatlakozni 5GHz-es wifi hálózatokhoz ha azokon a beállított csatorna channel 50-150 között van. Az enyém éppen 124-en csücsült.
A megoldás az anyázáson kívül az, hogy a router-t beállítod, hogy legyen szíves 50 alatti csatornát választani! Átállítottam 48-ra és így már a Shield is látta...
Teszem hozzá, hogy a szutyok Cube T7-em símán csatlakozott az 5G-s wifihez zokszó nélkül...

-
bolcsodal
addikt
Üdv! Sikerült beszereznem egy Shield K1-et így a karácsonyi roham előtt (nem volt egyszerű, lényegében lerabolták a készletet, amióta 199$-ért vesztegetik).
5G wifi probléma rögtön előjött. Névleg, channel 50-150 között képtelen csatlakozni a router-hez, de ez megoldható. A PC-vel hibátlan az együttműködés, Steam játékokat gyönyörűen stream-eli.
Kontroller kérdéshez csatlakoznék én is. Van valakinek kézzelfogható tapasztalata PS4 kontrollerrel? Nem feltétlenül adnék ki most 80$-t a saját kontrollerért (már ha lehetne kapni ugyebár...).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest