Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
De szuper!! Köszi.
a logitech vezetékest én is olvastam h működik, de amiatt h lehet tvre is kötnèm én inkább wirelesst akarok. Sztem ezek után akkor megveszem a logitech F710et, azt bárhol kapni, még sztem nem egy rossz márka. Fog kelleni valami extra program hozzá vagy simán felismeri majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a logitech vezetékest én is olvastam h működik, de amiatt h lehet tvre is kötnèm én inkább wirelesst akarok. Sztem ezek után akkor megveszem a logitech F710et, azt bárhol kapni, még sztem nem egy rossz márka. Fog kelleni valami extra program hozzá vagy simán felismeri majd?