Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bolcsodal
addikt
Az első dolog egy ilyen cuccnál nyilván, hogy csatlakozol a Wifi-hez. Amikor megpróbáltam szomorúan konstatáltam, hogy csak a 2.4 GHz-es hálózatot látja valami miatt...már vágtam volna földhöz elkeseredésemben, hiszen ezen a hálózaton búcsút mondhatok a game-stream minden formájának (max adatátviteli sebesség harmatos), amikor gondoltam inkább utánanézek.
A probléma inkább android, mint Shield függő állítólag. A cuccok egy része, amin 6.0.X android fut (vagy hardverfüggő...ennyire nem mentem bele) egyszerűen képtelen csatlakozni 5GHz-es wifi hálózatokhoz ha azokon a beállított csatorna channel 50-150 között van. Az enyém éppen 124-en csücsült.
A megoldás az anyázáson kívül az, hogy a router-t beállítod, hogy legyen szíves 50 alatti csatornát választani! Átállítottam 48-ra és így már a Shield is látta...
Teszem hozzá, hogy a szutyok Cube T7-em símán csatlakozott az 5G-s wifihez zokszó nélkül...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
 - "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
 - Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
 - szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
 - Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával

- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
 - ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest