- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #1774 üzenetére
Igen néztem a connectbot-ot, de azt sem lehet elforgatni.
Úgy meg nagyon gagyi.
Nekem nem dob semmi Force Close-t a BTE ha elforgatom.
És a BTE-t próbáltad már ssh-ra használni?Korábban találtam egy másik terminalt is, de abba még a parancsokat sem tudtam kiadni. Nem reagált az ENTERRE.
-
-
llaszlo
veterán
Az mp4-et milyen codekkel kell konvertálni, mert nekem sehogy sem akar működni.
-
llaszlo
veterán
Én még várok. Ha kiforrottabb lesz ez az egész akkor majd foglalkozom a custom ROM-okkal.
Azért is kellene a T-nek kiadnia a 2.0-t minél hamarabb, mert ha más gyártók azzal adják ki a telóikat akkor inkább azt veszik, mint a Pulse-t, így nagyon elmarad majd az eladásokban, hiába lesz olcsó. -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #1723 üzenetére
Fizetős programok. Itt egy leírás hogy hogyan kell fizetős progikat letölteni. Ehhez van egy program is a MARKET ENABLER, viszont ROOTolt telefon kell hozzá. Legalábbis nálam mindig hibaüzit dobott.
-
llaszlo
veterán
Az SDK-ról már annyiszor írtak, de az mire is jó pontosan? Az mihez kell?
-
llaszlo
veterán
GPS:
Akarok venni egy offline GPS progit. Most letöltöttem a CoPilot-ot próbaképp, de nem akar működni.
A GPS test talált 3-4 műhódot, de a CoPilot azt a hibát írta, hogy nem tud útvonalat tervezni. Ez a szuvenyír application nyekukucsku bug esete lenne? Vagy más lenne a hiba oka?
A google maps az működik.Másnak működik rendesen ez a progi?
-
llaszlo
veterán
Az ikonokat meg lehet változtatni?
Pl ilyenekre (gallery, browser, email) -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #1667 üzenetére
Más hálózathoz sem csatlakozik?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #1638 üzenetére
Próbálgasd. Olvasgasd a topicot. Keresgess a marketen.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #1636 üzenetére
Igen jobb. Ha fontos, hogy érzékeny legyen akkor ne. Jobbat úgysem találsz, mint a gyári. Főleg azért, mert még nincs hozzá védőfólia.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #1631 üzenetére
Vedd le a fóliát. Ez nagyon evidens.
-
llaszlo
veterán
http://www.android.com/market/free.html#app=tagtodo
Ezt a todo-t szeretném letölteni a marketből, de nem találom. Elvileg free app, de mégsincs meg. Valaki tudja, hogy honnan lehetne letölteni? -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #1547 üzenetére
A szifon tényleg "csak" 30k-val több. Ezt a divattelefon dolgot meg azért nem veszek olyat mert sokaknak van ezt soha nem értettem. Ha valami jó akkor jó és azt veszem. Nekem sokba kerül és az én előfizummal nem vehető. Meg a BT fájlküldés hiánya biztos idegbajt okozna.
Az android is divat lesz nemsokára. Akkor majd eladod az androidos telódat és valami BSD-t fogsz rá portolni? -
llaszlo
veterán
Az aHome témáit hogyan lehet alkalmazni?
Kihangosításnál másnál is van ilyen alap zúgás?
Mert talán az előző telónál ami hibás volt annál nem hallottam ilyet. Sőt egyáltalán ha bekapcsol a hangszóró akkor hallani egy alap zúgást. -
llaszlo
veterán
válasz
MartOOn #1471 üzenetére
Vannak free mp3-ak is.
Az mp3akról mindenkinek más a véleménye. Én abban kételkedem, hogy ha fizetek egy mp3-ért akkor a szerzők valóban megkapják a jogdíjat.
Nem mondtam, hogy én nem szoktam torrentezni.De csak filmeket és ritkán. Zene sincs túl sok a gépemen. Illegális szoftverem meg nincs. Minden ami van az free vagy a géphez adták.
Linuxnál nem is volt kérdés a jogtisztaság.
A pulsehoz is a marketből töltöttem le a cuccokat. Próbálkoztam más forrással is, de valahogy nem jöttek be azok. -
llaszlo
veterán
válasz
MartOOn #1469 üzenetére
Nem mindenki lop. Csak sokan.
Én az OSX 10.6-ot egyelőre még nem vettem meg, mert számomra nem hozta azt a teszt alatt amit vártam. Főleg, hogy az aksi üzemidő kb 1 órával lett kevesebb, mint a 10.5 alatt. Napi 11Ft-ot nem sajnáltam volna érte. (Kb 2 évente adnak ki újat. 8300Ft/365/2=11Ft)
Egyelőre maradt a 10.5. -
llaszlo
veterán
válasz
n0_gAboR #1457 üzenetére
""Szerintem megéri az árát. Véleményem szerint egy HERO viszont nem."
Nah megis egyetertesz velem, csak masik topicban
"Amikor az a válasz született akkor még nem lehetett HERO-t kapni a T-nél. Máshol meg 110e volt az ára előfizuval. És szerintem a szifon sem ér annyit, mint amennyibe kerül.
A HERO ára/érték arányban 80-ért szerintem jobb, mint a szifon. csak nekem nem tetszik a formája, pedig elgondolkodnék rajta, hogy azt vegyek. A HERO is nagyon jól össze van rakva. Egy videótesztet néztem valamelyik oldalon ahol a két telót hasonlították össze és nem igazán tudták eldönteni, hogy melyik a jobb.
Egy rakás h@lye korlátozás van a szifonban, meg vannak azért annak is hibái. Olvasgass a beszeljukmac.com-om. -
llaszlo
veterán
Neophone-os vagy egyéb VoIP működik valahogy?
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #1441 üzenetére
Amikor egy SE-vel volt aksi probléma bevittem otthagytam. Másnap vagy 3. nap hívtak, hogy rossz az aksi cserélik. Itt gyorsan megy.
A Pulse-t is egyből cserélték, másnap vissza mentem, hogy az aski sem szuper azt is cserélték. De még mindig sz@rakodik 50% alatt. Ha este feltöltöm akkor nem merül le éjszaka csak kb 90-92%-ra.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #1429 üzenetére
Szia!
Mondj egy telefont aminek a fórumán nem sok a negatív vélemény!
-
llaszlo
veterán
Már árulják a vaterán.
-
llaszlo
veterán
Nekem be szokott lassulni. De nekem a legtöbb programom nem gyári. Ezért eléggé tele is van a kicsike. Meg most SD sincs benne.
Gondolom ezek is számítanak.
TIPP OFF:
Aki szeretne INGYEN vodás vitamaxos kártyát az menjen be és kössön egy előfizus netet. Ahhoz adnak ajándékba egy vitamaxos kártyát. Jelenleg 1 hétig lehet kipróbálni a vodanetet és ha nem jó akkor bontani lehet a szerződést. Bármilyen indokkal. Ez eddig 3 nap volt, de most karácsonyi akció van és egy hét.
A lényeg, hogy a vitamax kártyát nem veszik vissza, mert az ajándék. -
llaszlo
veterán
válasz
pitterr #1405 üzenetére
Köszi rőjöttem, csak először nem töltötte be az ADD-ONS-t.
TIPP: GMAIL csatolmányok.
Itt van egy megoldás a gmail csatolmányok letöltésére. Ez nem az igazi, de nincs más. Jaa nem volt kedvem fordítani.For Android devices: How do I save email attachments from Gmail in Quickoffice?
When you open your email in Gmail, the attachments should be listed. If you press Preview, then the attachment will be fetched and opened in Quickoffice. Once your attachment is open, you can select Menu > Save to save the file to your memory card.
-
llaszlo
veterán
A Fringet hogyan lehet használni MSN, Skype kliensként? Hogyan tudok bejelentkezni skype-ra vagy msn-re?
-
llaszlo
veterán
80.000 lett a HERO ára a T-nél. Ezzel azért 20%-kal alá ment a többi szolgáltatónak.
T arlista -
llaszlo
veterán
TIPP:
Ha valaki nem szereti lökdösni a kis magenta golyót a nyitóképernyőn, az nyomja meg a MENU gombot. Akkor is eltűnik. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Fájlkezelőben (pl Astro vagy Linda) hol a pics@ban találom meg a bluetooth mappát? Meg az egyéb mappákat amiket az alap filekezelőben látok?
Nagyon kéne!!! -
llaszlo
veterán
Megint behalt a sync és a contact hozzáadás. Vagyis a sync megy, de nem tudok új contactot hozzáadni. És fingom sincs, hogy miért.
Pedig korábban működött rendesen.
-
llaszlo
veterán
OFF:
Kicsit offolok, mert sürgő az ügy és hátha tud valaki segíteni.
Valaki ismeri a Swissbit memóriákat? Használtatok már ilyet?
Ha valaki tud egyforma 2x1GB-os 667MHz-es memóriákat MacBookba akkor kérem, hogy írjon.Ide írj kérlek: laszlo POTTY lorincz KUCKAC gmail POTTY com
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #1319 üzenetére
Mo-ról csak az ingyenes progik érhetőek el a marketben. A játék nyilván fizetős így a marketből nem tudod letölteni.
-
llaszlo
veterán
SYNC probléma.!!!!
Megint előjött a sync probléma. A megoldást az androidhungary-n írták le.
Betettem pár embert a favorits-ba és nem ment a contact sync. Töröltem és már megy.
Tehát csak az alap csoportokkal syncel. Max még az android csoportban lehetnek emberek.
Remélem ezt javítják. Engem nem zavar különben. -
llaszlo
veterán
Van valami jó kis terminal progi? Eddig kettőt próbáltam az egyik a ConnectBot. Ezzel az a baj, hogy nem fordul el a képe vagyis függőleges marad, így elég kényelmetlen.
A másik a Better Terminal. Ezzel meg nem megy az ssh, "permission denied" üzenetet kapok.
Pedig ezt el lehet forgatni.
-
llaszlo
veterán
válasz
NoMagix #1278 üzenetére
Az S5230-assal azért van gond. Nem tudom, hogy mióta használod, de olyan helyen dolgozom ahová szervízelni hoznak telókat. És a Samsungoknak van baja.
Nem tudom ezzel milyen gondok lesznek, de olyan telót úgysem tudsz venni amivel ne lenne gond. Ha elolvasol egy HERO vagy egy Samsung topicot ott is találsz hasonló hibalistát csak mondjuk más hibákkal. -
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #1270 üzenetére
"Hétvégén teszteltem és bekapcsoltam mindent (GPS, 3G, WIFI) telefonáltam is sokat, neteztem is róla, sőt a GPS-t is használtam, szándékosan sokkal többet használva mint normál esetbe tenném. Este feltettem ugyan a töltőre, bár nem votl lemerülve. 50%-ot mutatott töltöttségre."
Tehát egész nap be volt kapcsolva folyamatosan a GPS, Wifi, 3G? Meg még telefonáltál is és úgy lett estére 50% az aksi?
-
llaszlo
veterán
Ilyet én is tapasztalok. Sőt más eszköznél is tapasztaltam, hogy ugrál az aksi teljesítmény.
Most, hogy kikapcsoltam a BackData-t már nem merül gyorsan. Legalábbis most. De még tesztelem és ha igen akkor viszem szervízbe. Itt nem sokat tökölnek. Anyumnak is volt aksi gond a telóval máshol mindig csak SW frissítés volt. Itt bevittem otthagytam másnap hívtak, hogy szar az aksi. Végül az egész telót cserélték, mert már 5x volt szervízben ugyanazzal a hibával. -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #1247 üzenetére
Ma reggel 40%on volt az aksi. Ez még normális. Utána viszont rettenetesen gyorsan merülni kezdett. Kb 20 perc alatt 20%-ot merült, pedig csak emaileket néztem meg kicsit neteztem.
Megnéztem és be volt kapcsolva a "Background data". Amióta kikapcsoltam azóta megint lassan merül. -
llaszlo
veterán
Nálam egyszerû volt. 8 napon belül cseréltettem e.telót. Írtam itt róla. Aztán mivel még volt rá gari teszteltem az aksit. Airlane mód egy éjszaka alatt nagyon sokat merült + kb 1.5 óra alatt lemerült 38%-ról kb 10 perc telefonálás után. Ekkor bevittem és cserélték. Legutóbb az új aksi is 55%ról lemerült éjszaka. Most megint teszt van reggelig.
-
llaszlo
veterán
Van valami olyan progi ami ellenőrzi, hogy egy adott progiból van-e frissebb és figyelmeztet? Mert a marketen szoktam látni ha van újabb, de ugye nem lehet mindet végig böngészni egyesével. Az idegölő.
-
llaszlo
veterán
Van valami email widget. Aminél azt látom, hogy milyen emailt kaptam és kitől? Aztán ha rákattolok akkor megnyitja? Valami olyasmi mint a calwidget, vagy a calendar widcard. Ha több email accountot tudna kezelni az lenne a nagyon KIRÁLY.
-
-
llaszlo
veterán
Én kikapcsoltam az auto sync-et és a Background data-t is. Van valami program vagy widget amit kiteszek az asztalra rákattintok és akkor szinkronizál? Mert bonyolult mindig belépni a settings-be és még a sync-hez. Kerestem de eddig nem találtam ilyen cuccot.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #1164 üzenetére
Idézet a HERO topicból:
"Kérdés: kivel fordult elő, hogy elájult a telefon? Mármint kicsit furán működött, meg néha össze-vissza lépett? Nekem ma volt, bár restart megoldotta. Közben előjött az androidforumon olvasott hiba: nem szólt a füles...Bár restart ezt is hejrehozta, ott írtak alternatív utat, egy toggleheagset nevű widget, amivel ki-be lehet kapcsolni... Az marad is fent a biztonság kedvéért."
Ennyi erővel ne vegyél androidos telefont.
-
llaszlo
veterán
válasz
-FreaK- #1163 üzenetére
Annyival nem gyengébb. A HERO az kétszer ennyibe fog kerülni, de legalább úgy 180%os ára lesz a Pulsehoz képest. És annyival nem tud többet. A HERO-nak semmi hibája nincs? Nem hinném. Szerintem ha egy olyan topicot végigolvas valaki szintén meggondolná, hogy vegyen-e olyan telót.
Nekem már nem nagyon van semmi hibája. Kitapasztaltam, hogy mire figyeljek és működik rendesen. Kaptam egy hibás darabot de kicserélték és azóta megszűntek azok a hardveres hibák. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #1157 üzenetére
A digiclockkal nekem az volt a baj, hogy a 24 órás kijelzés nem frissült. Én most ezt használom.
A doogle kb azt tudja, mint az astrid, csak még a calwidgettel együtt működve beteszik a napi teendők listájába a ToDo-kat. Így egy widgettel kevesebb kell és a calendarium egyben látszik. -
llaszlo
veterán
Most találtam két progit ami nekem nagyon hasznos.
Calwidget: Ez egy calendar widget, de nekem jobb, mint a gyári, mert megjeleníti a ToDo listet is.
Doogle: ToDo list. Több kategóriát ki lehet választani. Pl phone. Ekkor hozzáadom, hogy kit szeretnék felhívni és mikor. Ekkor emlékeztet is + a Calwidgettel együtt működve látom a napi teendők között. Aztán az eseménykor csak rányomok és már hívja is az illetőt. Megadható email emlékeztető is stb.
Palmon volt nekem nagyon jó agenda programom itt még sajnos nem találtam olyat. Ez a párosítás már nagyon jól közelít ahoz. -
llaszlo
veterán
A copilot-ot hogyan kell beüzemelni? Fent van az alapprogram. A térképet hová kell bemásolni? Illetve kiírja, hogy "Download error".Mindenképp kellene az első indításnál a net? Itt most nincs wifim csak este leszek otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest